Φοιτητικοί Σύλλογοι του ΑΠΘ διοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ στην μνήμη του Άλκη Καμπανού
Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Μαθηματικού, Φυσικού, Χημικού, Βιολογικού, Γεωλογικού, Φαρμακευτικής, ΜΜΕ, Δασολογίας, Ηλεκτρολόγων- Μηχανολόγων Μηχανικών, Χωροταξίας, ΣΕΥ( ΔΙΠΑΕ) και ΣΟΦΕΘ από το ΑΠΘ διοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Συμπληρώνοντας έναν χρόνο από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, 19χρονο φοιτητή του Οικονομικού του ΑΠΘ που έφερε στην επιφάνεια την δράση εγκληματικών ομάδων που δρουν στα πλαίσια στρατών επιχειρηματικών συμφερόντων με την ανοχή του κράτους καταδικάζουμε για ακόμη μια φορά αυτό το περιστατικό. Και αυτό γιατί ένα χρόνο μετά οι αιτίες που οδήγησαν στη δολοφονία του είναι ακόμη εδώ. Οι αιτίες βρίσκονται στην επιχειρηματική δράση στο ποδόσφαιρο, στους ανταγωνισμούς για το μοίρασμα της αγοράς, ο αθλητισμός πανάκριβο εμπόρευμα για την πλειοψηφία της νεολαίας. Η πολιτική όλων των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων είναι οι ‘’πολλοί’ να είμαστε θεατές, πελάτες στα γήπεδα και όχι πρωταγωνιστές. Οι φοιτητικοί σύλλογοι, οι μαθητές, τα σωματεία και οι φορείς της πόλης στέκονται σταθερά ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα που δρουν στον αθλητισμό.

Δεν θα επιτρέψουμε ο φόνος του Άλκη να ξεχαστεί! Δυναμώνουμε τη συζήτηση, οργανώνουμε τον αγώνα για κατάργηση όλων των επιχειρηματικών συμφερόντων στο χώρο του αθλητισμού!

Άλκης Καμπανός

Το ποδόσφαιρο που θέλουμε δεν αφαιρεί ζωές, δίνει ζωή στον αγώνα για τις ανάγκες μας!

Προχωράμε:

  • Σε κατάθεση λουλουδιών την Τετάρτη 1/2 στις 11:00 στο σημείο της δολοφονίας του
  • Κινητοποίηση με το Σωματείο Δομή 1 ης Φεβρουαρίου- εις το όνομα του Άλκη την Τετάρτη 1/2 στις 18:00 στο σημείο δολοφονίας του.
  • Σε διήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ των Φοιτητικών Συλλόγων στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο το Σάββατο 4/2 και την Κυριακή 5/2 από τις 14:00 μέχρι τις 19:00

Άλκης Καμπανός

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
58'
2 - 1
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
55'
1 - 2
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 0 
 1