Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Πάτρας: «Υπάρχουν άλλα στοιχεία - Θα βρεθεί κάποιος από το ακροατήριο κατηγορούμενος»
Ο συνήγορος της Ρούλα Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, έκανε τις δικές του δηλώσεις στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με αφορμή την έναρξη της δίκης και την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη.

Σήμερα Τετάρτη (1/2) ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» και αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση και τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα, ενώ σχολίασε μέρος της κατάθεσης του συζύγου της 34χρονης, Μάνου Δασκαλάκη.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε στο δικαστήριο χθες Τρίτη (31/1) και αναφέρθηκε στη διαδρομή της σχέσης του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία ο ίδιος είπε ότι φαινόταν υποδειγματική μητέρα, μέχρι την ημέρα θανάτου της πρωτότοκης κόρης τους Τζωρτζίνας.

Συγκλονιστικές εξελίξεις στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας προανήγγειλε ο δικηγόρος της 34χρονης κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο υπογράμμισε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης που κατέθεσε πρώτος «κατέστρεψε» το κίνητρο που είχε αποδοθεί στην κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο σύζυγος της 34χρονης «κατέστρεψε το κίνητρο που της είχε αποδώσει ο εισαγγελέας», αφού ο Μάνος Δασκαλάκης παρουσίασε άλλο επιχείρημα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από αυτό που είχε αποδώσει ο εισαγγελέας.

Έτσι, σήμερα Τετάρτη (1/2)  ο ποινικολόγος σχολίασε αυτές τις δηλώσεις στην εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» και μίλησε για την υπόθεση.

«Είπα δύο πράγματα, το ένα ότι ο κ. Δασκαλάκης κατακρεούργησε το κίνητρο το οποίο αναπτύσσει το βούλευμα, προκαλώντας την έκπληξη του δικαστηρίου. Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση και το βούλευμα η κ. Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία παιδιά της για να κρατήσει τον άντρα της. Ο κ. Δασκαλάκης είπε το ακριβώς αντίθετο, γιατί τα έχουν μπερδέψει και λίγο, ότι σκότωσε το παιδί αυτό για να τον εκδικηθεί», είπε αρχικά ο δικηγόρος και συνέχισε λέγοντας:

«Εκείνο που δεν αναδείχθηκε ήταν ότι ο κ. Δασκαλάκης έπεσε σε μία μεγάλη αντίφαση. Αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι ο κλονισμός αυτού του μεγάλου έρωτα που ξεκίνησε όταν ήταν εκείνος 20 ετών και η Ρούλα Πισπιρίγκου 23 ετών, ήταν γιατί η 34χρονη απάτησε το Μάνο Δασκαλάκη και ότι η σχέση κλονίστηκε από αυτό».

«Το γεγονός αυτό που ανέφερα ότι κάποιος θα βρεθεί κατηγορούμενος, δεν αφορά σε κάποιον που θα αναδειχθεί ως νέος κατηγορούμενος. Εμάς, κεντρική μας θέση είναι ότι η κεταμίνη που βρέθηκε δεν είναι θανατηφόρα, και αποδεικνύεται από κορυφαίους επιστήμονες», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας.

«Σε όλες τις καταθέσεις του ο κ. Δασκαλάκης αναφέρει ότι ήταν υποδειγματική μάνα η 34χρονη, ότι θυσιαζόταν για τα παιδιά της, “ύμνους” συνέθετε για την κ. Πισπιρίγκου και ξαφνικά τα ανατρέπει όλα. Και ξαφνικά παρουσιάζεται ότι αυτή η γυναίκα σκότωσε τα παιδιά της. Υπάρχουν άλλα στοιχεία που στις 7/2 θα βρεθεί κάποιος από το ακροατήριο, κατηγορούμενος», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;