Τζορτζ Κλούνεϊ: Τιμήθηκε στον Λευκό Οίκο από το Κέντρο Κένεντι
O Τζορτζ Κλούνεϊ, δήλωσε ότι του προκαλεί δέος το γεγονός ότι τιμάται από το Κέντρο Κένεντι.

Ο ηθοποιός και κινηματογραφιστής Τζορτζ Κλούνεϊ, η τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Εϊμι Γκραντ, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Γκλάντις Νάιτ, η συνθέτρια Τάνια Λεόν και το ροκ συγκρότημα U2,τιμήθηκαν την Κυριακή από το Kennedy Center για τη συνεισφορά τους στην τέχνη. Η δεξίωση δόθηκε στον Λευκό Οίκο.

Η εκδήλωση του Kennedy Center (Κέντρο Κένεντι) – που φέτος συμπλήρωσε 45 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση – αναγνωρίζει καλλιτέχνες της μουσικής, της οθόνης και του θεάτρου για όλα όσα έχουν προσφέρει στην κουλτούρα της Αμερικής.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν απευθύνθηκε στον κάθε καλλιτέχνη προσωπικά, επαινώντας τα ταλέντα του καθενός και λέγοντας ότι αντιπροσωπεύουν το πνεύμα της χώρας. «Απόψε, τιμούμε μια πραγματικά εκπληκτική ομάδα καλλιτεχνών που ενσαρκώνουν το πνεύμα του “We the People», ανέφερε.

Η αίθουσα ήταν γεμάτη από προσωπικότητες του Χόλιγουντ και όχι μόνο. Ανάμεσά τους, ξεχώρισαν οι Τζούλια Ρόμπερτς, Ματ Ντέιμον, Κέιτι Κούρικ, Έντι Βέντερ, Μάικλ Φάνον.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι και ο σύζυγός της Πολ, ο οποίος αναρρώνει ακόμη από την επίθεση που δέχτηκε τον Οκτώβριο στο σπίτι τους στο Σαν Φρανσίσκο, εμφανίστηκαν σε ένα από τα θεωρεία και το κοινό τους υποδέχθηκε με θερμό χειροκρότημα όταν τους προσφώνησε ο πρόεδρος του Κέντρου Κένεντι, Ντέιβιντ Ρούμπινσταϊν.

O Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος υποδυόταν έναν γιατρό στη δημοφιλή σειρά του NBC «ER» («Στην Εντατική») προτού ξεκινήσει την κινηματογραφική καριέρα, η οποία στη συνέχεια του χάρισε δύο Όσκαρ, δήλωσε ότι του προκαλεί δέος το γεγονός ότι τιμάται από το Kennedy Center.

«Μεγάλωσα σε μια μικρή πόλη του Κεντάκι και το έβλεπα στην τηλεόραση. Είναι εντυπωσιακή αδελφότητα για να ανήκει κάποιος σε αυτή», είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφους επικαλούμενος παλαιότερους βραβευθέντες όπως ο Τζίμι Στιούαρτ και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;