Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Με το Στάθη στο Survivor αισθάνομαι σαν τις γυναίκες των ναυτικών»
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Στάθη Σχίζα και το «My Style Rocks».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία του Στάθη Σχίζα στο «Survivor All Star». Μάλιστα, η ίδια δήλωσε ότι κάθε φορά που ο αγαπημένος της ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο, η ίδια νιώθει «σαν τις γυναίκες των ναυτικών» τονίζοντας την ίδια στιγμή όμως «τα χρήματα είναι πολύ καλά».

«Με τον Στάθη στο Survivor αισθάνομαι σαν τις γυναίκες των ναυτικών, που οι άνδρες τους είναι έξι μήνες εδώ, έξι μήνες εκεί. Δεν είναι κάτι εύκολο, δεν είναι το ιδανικό. Τα χρήματα είναι πολύ καλά, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία και είναι πολύ δίκαιο που παίρνουν όλοι τα ίδια χρήματα», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όσον αφορά το «My Style Rocks, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθάρισε πως δεν της έχεις γίνει κάποια πρόταση για να το παρουσιάσει.

Παράλληλα, σχολίασε τις φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου ως επικρατέστερη για την παρουσίαση της εκπομπής λέγοντας:

«Μου αρέσει προφανώς, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, αλλά ίσως θα μπορούσα να τη φανταστώ σε κάτι πιο ενημερωτικό, σε μια πρωινή ζώνη. Όχι τόσο στο My Style Rocks».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;