Τουρισμός για Όλους: Νέα κλήρωση για voucher χειμερινών διακοπών
Τουρισμός για Όλους: Κλήρωση με νέους δικαιούχους για voucher 150 ευρώ.

Νέα κλήρωση για καινούργιους δικαιούχους στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας. Όσοι κληρωθούν θα λάβουν voucher αξίας 150 ευρώ για να το χρησιμοποιήσουν στις χειμερινές διακοπές τους.

Ο υπουργός μίλησε στον ΑΝΤ1 και δήλωσε πως οι δικαιούχοι θα είναι περισσότεροι από 100.000 με στόχο να τονωθεί ο εγχώριος τουρισμός και να στηριχθούν τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων σε χειμερινούς προορισμούς.

Οι νέες επιταγές που θα προκύψουν από την κλήρωση θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Εκεί θα αναρτηθούν και οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.

Τα χρήματα μπαίνουν άμεσα, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

Παράλληλα, όπως τόνισε ο Β. Κικίλιας, η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 100 εκατομμύρια ευρώ μέσω του προγράμματος “Εξοικονομώ- Επιχειρώ” για την ενεργειακή αναβάθμιση ορεινών καταλυμάτων κάτω των 150 κλινών καθώς και επέκταση του ΕΣΠΑ για ένα επιπλέον έτος. “Στόχος μας είναι να στηρίξουμε αυτό το κομμάτι του κλάδου που έχει ανάγκη γιατί η ενεργειακή επιβάρυνση είναι εκεί και είναι πραγματική” δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού.

Επιπλέον, ανέφερε ότι οι προσπάθειες και τα ταξίδια που πραγματοποίησε στο εξωτερικό με στόχο την προσέλκυση Βορειοευρωπαίων συνταξιούχων και ψηφιακών νομάδων έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς, γεγονός που επιβεβαίωσαν και επαγγελματίες στην Ιεράπετρα Κρήτης οι οποίοι μίλησαν στην τηλεοπτική εκπομπή. “Αυτά είναι αδιαμεσολάβητα έσοδα για την πρωτογενή παραγωγή, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τον εμπορικό κόσμο, τον ξενοδοχειακό κλάδο και την κατασκευή” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
8'
79 - 63
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 1 
  
 1 
 1