Σιλβέστερ Σταλόνε για Μπρους Γουίλις: «Περνάει πολύ δύσκολες στιγμές με την αφασία – Επικοινωνούμε σπάνια»
Τα σχόλια του Σιλβέστερ Σταλόνε έρχονται μήνες μετά την ανακοίνωση της κόρης του Μπρους Γουίλις, ότι ο πατέρας της διαγνώσθηκε με αφασία.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Μπρους Γουίλις έχουν μια ιδιαίτερη φιλία. Αλλά από τον περασμένο Μάρτιο που ο δεύτερος διαγνώσθηκε με αφασία, οι δυο τους επικοινωνούν σπάνια.

«Ο Μπρους περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Οπότε είναι κάπως απομονωμένος», δήλωσε ο Σταλόνε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ιστότοπο The Hollywood Reporter, η οποία δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του Ρόκι Μπαλμπόα, πρόσθεσε ότι είναι «πολύ λυπηρό» το γεγονός ότι δεν μιλάει με τον Γουίλις. «Με σκοτώνει», είπε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια του Σιλβέστερ Σταλόνε έρχονται μήνες μετά την ανακοίνωση της κόρης του Μπρους Γουίλις, Ρούμερ, ότι ο πατέρας της διαγνώσθηκε με αυτό το πρόβλημα υγείας που επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες και επρόκειτο να αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής.

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση της κατάστασης της υγείας του Γουίλις, ο Σταλόνε έδειξε τη στήριξή του μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίας της φιλίας τους όλα αυτά τα χρόνια.

«Έχουμε ζήσει τόσα πολλά μαζί, προσεύχομαι για το καλύτερο. Για σένα και την υπέροχη οικογένειά σου», έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Λίγες ημέρες μετά την σοκαριστική ανακοίνωση, η εφημερίδα Los Angeles Times έγραψε σε δημοσίευμα ότι ο Μπρους Γουίλις παρουσίαζε σημάδια παρακμής τα τελευταία χρόνια. Οι κινηματογραφιστές που συνεργάστηκαν μαζί του είπαν ότι ο ηθοποιός αντιμετώπιζε δυσκολία στην αποστήθιση κειμένου και δεν μπορούσε να γυρίσει σκηνές δράσης.

Με πληροφορίες από kathimerini.gr

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
9'
50 - 44
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 1