Πάνος Ιωαννίδης: «Τα γυρίσματα του MasterChef ξεκινούν σε μερικές ημέρες»
Όσα είπε ο Πάνος Ιωαννίδης για το MasterChef, το παιδί του και την προσωπική του ζωή.

Ο διάσημος σεφ Πάνος Ιωαννίδης μίλησε σήμερα Πέμπτη (10/11) στο «Breakfast@Star» για το ρόλο του πατέρα και τη νέα σεζόν του MasterChef, ενώ αποκάλυψε πως τα γυρίσματα για το νέο κύκλο θα ξεκινήσουν σε πολύ λίγο καιρό.

«Τα γυρίσματα του MasterChef ξεκινούν πολύ σύντομα. Σε μερικές μέρες ξεκινάμε. Εμάς δε μας αγχώνει τίποτα. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας όπως κάθε χρόνο, θα περάσουμε καλά όπως κάθε χρόνο. Οπότε, κανένα άγχος… Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι δική μας δουλειά, είναι δουλειά του καναλιού, οπότε εμείς δεν τα κοιτάζουμε», είπε αρχικά αναφερόμενος στο MasterChef.

Έπειτα, η συζήτηση έφτασε στον ερχομό του γιου του, τη ζωή ως πατέρας, αλλά και στο πώς έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όποιος θέλει να το καταφέρει αυτό, νομίζω ότι μπορεί να το καταφέρει. Απλά κρατάς τη ζωή σου απ’ έξω. Αλλάζει όλη η ζωή με τον ερχομό ενός παιδιού. Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι που να με αγχώνει. Το μόνο που με αγχώνει και με άγχωνε πάντα είναι ότι δεν έχω πολύ χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους. Γενικά με τη σύζυγό μου έχουμε μοιράσει τις υποχρεώσεις», συμπλήρωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;