«Μάγισσα»: Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα σειρά που έρχεται στον ANT1
Η «Μάγισσα» που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές, έρχεται το 2023 στον ΑΝΤ1.

Η «Μάγισσα» που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές, έρχεται το 2023 στον ΑΝΤ1.

Μπορεί αυτή η ιστορία να φέρει την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, όμως δε θα θυμίζει τόσο τις αγαπημένες μας Άγριες Μέλισσες. Η υπόθεση είναι αρκετά σκοτεινή και περίπλοκη. Τοποθετείται στο 1818, σε μια εποχή δύσκολη για τους Έλληνες.

«Μάγισσα»: Η υπόθεση της νέας σειράς

Η χώρα ετοιμάζεται για την μεγάλη επανάσταση. Δύο οικογένειες στη Μάνη βρίσκονται αντιμέτωπες, λόγω μιας τεράστιας βεντέτας. Προκειμένου να ενωθούν, για χάρη του μεγάλου αγώνα, συνάπτουν έναν γάμο μεταξύ των παιδιών τους. Από αυτόν τον γάμο γεννιέται ένα μικρό αγοράκι, το οποίο και χάνεται ξαφνικά, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

Η υπηρέτρια της μίας οικογένειας, την οποία θα υποδυθεί η Έλλη Τρίγγου, βλέπει σαν όραμα πως το παιδί βρίσκεται στο ποτάμι. Ενημερώνει τους γονείς και όλοι μαζί τρέχουν στο μέρος που είδε στα μάτια της η υπηρέτρια. Ξάφνου, μέσα στο ποτάμι, εντοπίζουν το μωρό νεκρό… Τότε, η ιστορία μας ξεκινά, με επίκεντρο την… Μάγισσα!

Kάθε πότε θα προβάλλεται

Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών και της σειράς “Η Μάγισσα” μίλησε στον Χρήστο Ιερείδη στο site “Το Ποντίκι”, για τις ημέρες προβολής, καθώς και για τα επεισόδια.

«Η «Μάγισσα» καταρχάς δεν ήταν στο πρόγραμμα. Γνωρίζετε άλλωστε τί προηγήθηκε και συνέβη στην πορεία με τη σειρά «Ντέρτι». Έπειτα μην ξεχνάτε ότι οι «Άγριες μέλισσες» ολοκληρώθηκαν μέσα Ιουλίου και ως λίγο πριν από το φινάλε γράφονταν τα σενάρια τους.

Η «Μάγισσα» θα μπει σε διαδικασία παραγωγής το φθινόπωρο για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τον Ιανουάριο και με συνολικά 60 επεισόδια που θα μεταδίδονται δύο μέρες την εβδομάδα να έχει ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2023».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, επειδή αναζητούνται ακόμη ηθοποιοί που θα αναλάβουν πρωταγωνιστικούς ρόλους, τα γυρίσματα όλα δείχνουν ότι δεν θα ξεκινήσουν πριν από το τέλος του χρόνου. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει αγώνας δρόμου για να αρχίσει στο δεύτερο μισό της σεζόν. Και αυτό είναι κάτι που δεν θέλουν ούτε οι συντελεστές ούτε το κανάλι.

«Μάγισσα»: Οι τέσσερις πρωταγωνιστές των «Άγριων Μελισσών» που θα δούμε στη νέα σειρά

Αγαπημένους ηθοποιούς που αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχημένη δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες» θα δουν οι τηλεθεατές στη νέα σειρά του ΑΝΤ1.

Βασική πρωταγωνίστρια της «Μάγισσας» θα είναι η Έλλη Τρίγγου, η οποία υποδύθηκε την Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ στο πλευρό της θα βρεθούν ακόμη τρεις ηθοποιοί που είχαν παίξει στη δημοφιλή σειρά. Ο λόγος για τους Γιώργο Γάλλο (Μιλτιάδης), Αναστάση Ροϊλό (Νικηφόρος) και Νίκο Ψαρρά (Σταμάτης).

Ο Γιώργος Γάλλος επιβεβαίωσε τη σύμπραξή τους με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους τρεις τους και έγραψε:

“Μαζί στη “Μάγισσα” που έρχεται από Φλεβάρη στον ΑΝΤ1″.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Γάλλος (@gallos_giorgos_official)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 3