«And»: Όσα γνωρίζουμε για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου
Η Emma Stone στο πλευρό του Έλληνα σκηνοθέτη για ακόμη μία φορά - Στην ταινία θα παίξει και ο κορυφαίος ηθοποιός Willem Dafoe

Όσοι βρέθηκαν τον Μάιο στην Εθνική Λυρική Σκηνή, παρακολούθησαν τη μικρού μήκους «Βληχή» του Γιώργου Λάνθιμου, με πρωταγωνίστρια την Emma Stone, σε ένα event που έγινε talk-of-the-town. Δείτε εικόνες από τη λαμπερή βραδιά εδώ. 

Ωστόσο, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία μεγάλου μήκους δουλειά του Έλληνα σκηνοθέτη, η οποία δεν ήταν άλλη από την «Ευνοούμενη».

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει προ των πυλών την επόμενη κινηματογραφική δουλειά του. Πρόκειται για την επερχόμενη ταινία του με τίτλο «And», η οποία θα είναι μια παραγωγή της Searchlight Pictures και σε αυτήν θα δούμε γνώριμους, αλλά και νέους συνεργάτες του.

Ο δρόμος του Λάνθιμου θα συναντήσει για ακόμα μια φορά αυτόν της Emma Stone, ενώ στην ταινία θα παίζουν επίσης οι: Γουίλεμ Νταφόε, ο Τζέσε Πλέμονς και η Μάργκαρετ Κουάλεϊ.

Λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας δεν έχουν γίνει γνωστές, πάντως, για το σενάριό της, ο Γιώργος Λάνθιμος θα συνεργαστεί για άλλη μία φορά με τον Ευθύμη Φιλίππου.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στη Νέα Ορλεάνη.

Από την πλευρά της εταιρείας παραγωγής Searchlight, οι διευθυντές της Ντέιβιντ Γκρίνμπαουμ και Μάθιου Γκρίνφιλντ δήλωσαν τα εξής:

«Το να δουλεύουμε με τον Γιώργο συνεχίζει να είναι ένα highlight για εμάς, κι αυτό είναι ένα ακόμα πραγματικά αυθεντικό πρότζεκτ που κάνει τη δουλειά του να ξεχωρίζει. Το να ξανασυνεργαζόμαστε με την Έμμα, τον Τζέσε, τον Γουίλεμ και τη Μάργκαρετ όπως και με την Elemnet και τη Film4 είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα».

Με πληροφορίες από Variety

Πηγή εικόνας: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
1'
41 - 37
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;