Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Στο Love Island θα δείτε κανονικές ιστορίες αγάπης»
Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του «Love Island», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για όλα όσα θα δούμε στο ριάλιτι!

Το «Love Island» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23:15 και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα στην εκπομπή «Πρωινό μας» για τον ρόλο της στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το Love Island. Έχω συνηθίσει να μένω στο εξωτερικό, οπότε είμαι πολύ άνετη, ήρεμη και θα έλεγα αρκετά ενθουσιασμένη. Μού αρέσει αυτό το project πάρα πολύ. Είναι από τα show που βλέπω πολλά χρόνια από το εξωτερικό. Ανυπομονώ να δω και το δικό μας», είπε γεμάτη ενθουσιασμό η Ηλιάνα Ππαγεωργίου.

«Στο Love Island θα δείτε αγάπη, χαρά και ό,τι ζούμε γενικά στη ζωή μας κάθε μέρα. Κανονικές ιστορίες αγάπης», πρόσθεσε αναφερόμενη σε όσα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε στο ριάλιτι.

Όσο για τον ρόλο της στο ριάλιτι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε:

«Ο δικός μου ρόλος είναι να είμαι εκεί και να “προσέχω” τα παιδιά, ώστε να βρουν το ιδανικό ταίρι. Εκεί θα είμαι, ό,τι κι αν θέλουν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τις εκπλήξεις που θα δείτε».

Ερωτηθείσα για το αν έχει άγχος για το ριάλιτι, η ίδια δήλωσε πως το αντιμετωπίζει σαν μια νέα ευκαιρία.

«Δεν έχω άγχος ακόμα. Όταν φτάσω, θα αγχωθώ. Για εμένα το Love Island είναι κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό. Από την Ελλάδα θα μού λείψουν τα σουβλάκια. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή μου», είπε η Ηλιάνα Ππαγεωργίου κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;