Τάκης Ζαχαράτος: Μιμείται τη Σοφία Χατζηπαντελή και γίνεται viral (Vid)
Ο Τάκης Ζαχαράτος «πέτυχε» τη φωνή -και όχι μόνο- της Σοφίας Χατζηπαντελή στο νέο χιουμοριστικό του video στο Instagram.

Την περασμένη Δευτέρα (19/9) το GNTM 5 έκανε πρεμιέρα με πολλά επίδοξα μοντέλα να περνούν μπροστά από την κριτική επιτροπή διεκδικώντας μία θέση στο σπίτι του διαγωνισμού. Εκτός από τη «βασική] τριάδα της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα στις οντισιόν βλέπουμε ως guest κριτή τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει συγκεντρώσει πληθώρα σχολίων τόσο για την εκκεντρική της εμφάνιση και τα ενωμένα φρύδια όσο και το εκρηκτικό της ταπεραμέντο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που την έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Έτσι, ο Τάκης Ζαχαράτος δεν γινόταν να αφήσει ασχολίαστη τη νέα τηλεοπτική περσόνα που ακούει στο όνομα «Σοφία Χατζηπαντελή» και αποφάσισε να τη σχολιάσει μέσω ενός αστείου video, το οποίο ανέβασε στον προσωπικό ντου λογαριασμό στο Instagram.

Εκεί, πολλοί celebrities και μη σχολίασαν την αστεία μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου, ενώ μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά ήταν ένα από τα άτμα που άφησε ένα σχόλιο με φάτσες που γελάνε κάτω από την ανάρτηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Takis Zaxaratos B (@takiszacharatos)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;