Λύγισε η Κατερίνα Γερονικολού μιλώντας για τον πατέρα της: «Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω»
«Είναι μια μέρα που ουσιαστικά είναι ένα τέλος και αντίστοιχα μια αρχή» δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε σήμερα ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4, σήμερα (22/9) το απόγευμα και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της που της έχει στοιχήσει, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γερονικολού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου αρέσει η αίσθηση ότι απελευθερώνεσαι από αντικείμενα ακόμα και αν δεν είναι της υλικής αξίας αλλά της συναισθηματικής. Καλό είναι να μην είσαι τόσο δεμένος αλλά έχω πράγματα που έχω. Από τον μπαμπά μου έχω κρατήσει χειρόγραφα και κυρίως τέτοια πράγματα πιο οικογενειακά.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια και σαν σήμερα έφυγε… Πριν πολλά χρόνια, έφυγε, περίπου 25 χρόνια… Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ μας προφανώς αλλά για μένα είναι δεδομένο και ζητούμενο να μιλάμε για αυτούς για να μην τους ξεχνάμε.

Δεν σκέφτηκα σήμερα πως δεν θα έρθω εδώ, για παράδειγμα, απλά είναι για μένα… Πως είναι τα γενέθλια μου που ξέρω ότι κάθε 1η Σεπτέμβρη έχω γενέθλια και 25 Νοεμβρίου είναι η γιορτή μου; Έτσι είναι και αυτή η μέρα. Είναι μια μέρα που ουσιαστικά είναι ένα τέλος και αντίστοιχα μια αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω.

Πάντα έχεις την αγωνία να κρατήσεις πράγματα κοντά σου. Ας πούμε, η μυρωδιά είναι κάτι που νομίζω ότι φεύγει πιο γρήγορα. Το πως συνδέουμε δηλαδή με τους ανθρώπους».

https://www.youtube.com/watch?v=VMk8sC-rNLw

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;