Κατερίνα Λιόλιου – «Το Κατερινάκι Σου»: Νέο τραγούδι και videoclip
Αυτή την περίοδο η Κατερίνα Λιόλιου σφραγίζει με τις ερμηνείες της τις νύχτες της Αθήνας, στο «Romeo Club», δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη.

Η Κατερίνα Λιόλιου επιστρέφει με νέα μεγάλη επιτυχία και γίνεται «Το Κατερινάκι Σου» μέσα από το νέο της τραγούδι και music video, που μόλις κυκλοφόρησε!

«Το Κατερινάκι Σου», σε μουσική Χρήστου Σαντικάι και στίχους Γρηγόρη Βαξαβανέλη, αποκαλύφθηκε πρώτη φορά μέσα από το live medley που παρουσίασε η μοναδική Κατερίνα Λιόλιου πριν από λίγο καιρό και αμέσως έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού και hit του καλοκαιριού.

Τώρα, η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο εντυπωσιακές και ξεχωριστές παρουσίες στα μουσικά δρώμενα, γίνεται «Το Κατερινάκι Σου» και μέσα από ένα κινηματογραφικό και ξεχωριστό music video, που γυρίστηκε σε διάφορα locations εκτός Αττικής, σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Κατερίνα Λιόλιου σφραγίζει με τις ερμηνείες της τις νύχτες της Αθήνας, στο «Romeo Club», δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη.

«Το Κατερινάκι Σου» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMIa Universal Music Company.

Δείτε το official video στο YouTube:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;