Γιάννης Στάνκογλου: «Όπου πηγαίνουμε έξω με τον Βασίλη τα διπλανά μαγαζιά παίζουν πάντα Βανδή»
Γιάννης Στάνκογλου: «Τη Δέσποινα τη γνωρίζω από πριν, έχουμε κάνει και μια εκπομπή μαζί. Είναι μια χαρά, είναι υπέροχο πλάσμα».

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» εντόπισε τον Γιάννη Στάνκογλου στην κυριολεξία στον δρόμο και βρήκε την ευκαιρία για μια μίνι συνέντευξη.

Η συμμετοχή του ηθοποιού στην παραγωγή «Μια νύχτα του Αυγούστου» έχει ολοκληρωθεί, ενώ συνεχίζονται τα γυρίσματα για το «Αυτή η νύχτα μένει».

«Για κανένα δίμηνο δεν θα υπάρχει προσωπική ζωή. Αλλά θα είναι κανένα δίμηνο αυτό. Μετά θα έρθουμε σε μια κανονικότητα όπως είναι όλοι οι ηθοποιοί σε αυτή τη χώρα που κάνουν μια σειρά κα μια παράσταση το βράδυ», ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των συναδέλφων του στις δύο σειρές.

«Τα καστ και για τις δύο σειρές είναι υπέροχα. Είναι άνθρωποι που εκτιμάω, που έχω δουλέψω μαζί τους ή που ήθελα να δουλέψω μαζί τους. Είναι πολύ ωραίο να βρίσκεσαι με τέτοιους ανθρώπους που τους πιστεύεις, τους εμπιστεύεσαι και σου δίνουν τον τρόπο να γίνεσαι καλύτερος».

Όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε αν η Δέσποινα Βανδή έχει βρεθεί σε κάποιο γύρισμα και πως είναι από κοντά, εκείνος απάντησε:

«Τη Δέσποινα τη γνωρίζω από πριν, έχουμε κάνει και μια εκπομπή μαζί. Είναι μια χαρά, είναι υπέροχο πλάσμα, πολύ ανοιχτός άνθρωπος, συμπαθητική, μια γλύκα», ήταν η απάντηση του Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος, πριν κατευθυνθεί προς την επόμενη δουλειά του, πρόσθεσε:

«Είναι πολύ ωραίο (το ειδύλλιο του Βασίλη με τη Δέσποινα) και αυτό που έχω δει είναι ότι όπου πηγαίνουμε έξω με τον Βασίλη τα διπλανά μαγαζιά παίζουν πάντα Βανδή».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;