Duolingo Math: Η εφαρμογή εκμάθησης ξένων γλωσσών επεκτείνεται στα... μαθηματικά!
Το Duolingo Math έρχεται για να σού μάθει μαθηματικά.

Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που έχει βοηθήσει εκατομμύρια χρήστες να μάθουν μία οποιαδήποτε ξένη γλώσσα είναι το Duolingo. Πλέον, το περιβόητο app ετοιμάζεται να «ανοίξει» τα φτερά του ξεφεύγοντας από τις ξένες γλώσσες.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης Duocon, οι δημιουργοί της δημοφιλέστατης φαρμογής Duolingo για την εκμάθηση ξένων γλωσσών προχώρησαν στα αποκαλυπτήρια μιας νέας εκπαιδευτικής εφαρμογής που ονομάζεται Duolingo Math και αποτελεί το «αδερφάκι» του γνωστού Duolingo.

Στο νέο εγχείρημά του στόχος του Duolingo είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά Δημοτικού σε βασικές πράξεις μέσα από μικρά μαθήματα – παιχνίδια. Ωστόσο, ένα κομμάτι του Duolingo Math θα βοηθήσει και ενήλικες με τα «μαθηματικά προβλήματά τους», αφού θα λειτουργεί περισσότερο σαν μια πιο απλοϊκή μορφή του Brain Academy της Nintendo για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Βέβαια, οι αλλαγές για το Duolingo δεν τελειώνουν εκεί. Στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης Duocon η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει και τη γλώσσα Zulu, που απαντάται στη Νότια Αφρική. Όπως αναφέρουν, η εισαγωγή των Zulu αποτελεί μέρος της προσπάθειας τους να ενισχύσουν το ενδιαφέρον για τις λιγότερο διαδεδομένες (σε παγκόσμιο επίπεδο) γλώσσες.

Τέλος, παρουσιάστηκαν ορισμένα από τα επανασχεδιασμένα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Duolingo ABC και λεπτομέρειες για τα νέα social στοιχεία που θα δούμε σε όλες τις εφαρμογές με σκοπό η εκπαίδευση και η εκμάθηση να γίνουν ακόμα πιο διασκεδαστικές για όλους τους χρήστες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;