ΕΚΠΑ: E-learning με τίτλο «Διαπροσωπικές Δεξιότητες στο Εργασιακό Περιβάλλον»
ΕΚΠΑ: Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες του προσφερόμενου e-learning.

Εισαγωγή: Σκοπός του προγράμματος είναι να ενισχύσει τους συμμετέχοντες στην ανάπτυξη δεξιοτήτων που αφορούν τη διαχείριση των διαπροσωπικών σχέσεων στο εργασιακό τους περιβάλλον. Το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να βελτιώσουν τις ικανότητες αλληλεπίδρασης με τρίτους και να συμβάλουν στην διαδικασία της επικοινωνίας εντός του χώρου της εργασίας τους, ώστε να λειτουργούν προωθητικά στη δημιουργία επιτυχημένων συνεργασιών και ομαδικού πνεύματος.

Ειδικότερα, θα εξοικειωθούν με έννοιες που αποτελούν τη βάση των διαπροσωπικών σχέσεων μέσα στο εργασιακό περιβάλλον όπως είναι η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία, αλλά και με τεχνικές που απαιτούνται για την παρακίνηση του ανθρώπινου δυναμικού. Θα μελετήσουν περιπτώσεις ενίσχυσης της ομαδικής αποτελεσματικότητας μέσω της καθοδήγησης, της συνεργασίας, της ενδυνάμωσης, της ενίσχυσης της διαφορετικότητας, αλλά και περιπτώσεις που σχετίζονται με την παρακίνηση της προσωπικότητας και την επίλυση των συγκρούσεων.

Τέλος, θα αποκτήσουν γνώσεις Coaching, τις οποίες θα μπορούν να αξιοποιούν στην καθημερινότητά τους, ως εργαλείο για την επίτευξη των στόχων τους. Συνολικά, το πρόγραμμα αποδίδει σημασία στη θεωρητική κατάρτιση των εκπαιδευόμενων σε συνδυασμό με τη στόχευση στο πρακτικό μέρος της επιμόρφωσης. Οι εκπαιδευόμενοι, μέσω της ανάληψης ρόλων και της ενασχόλησης τους με πρακτικά παραδείγματα και μελέτες περίπτωσης, θα μπορούν να εφαρμόζουν στην πράξη και να αξιοποιούν στο εργασιακό τους περιβάλλον τις γνώσεις που έλαβαν.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
18/9/2022

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
26/9/2022

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
3 Μήνες (125 ώρες)

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
8'
17 - 20
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;