Η Ana de Armas έχει τα εύσημα των κληρονόμων της Marilyn Monroe
Παρά τις αντιδράσεις για την προφορά της Ana de Armas στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Blonde», οι κληρονόμοι της Marilyn Monroe επικροτούν την ηθοποιό για όσα φαίνεται να πέτυχε με την ενσάρκωση αυτή.

Η νέα ταινία του Andre Dominik «Blonde» έχει συγκεντρώσει αρκετές αντιδράσεις πριν ακόμα κυκλοφορήσει. Μάλιστα, μετά την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου τρέιλερ της ταινίας για την Marily Monroe, πολλοί ήταν εκείνοι που κριτίκαραν αρνητικά την προφορά της πρωταγωνίστριας Ana de Armas.

Η ταινία «Blonde» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας 2022 και μετά θα την δούμε στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου. Έτσι, η streaming πλατφόρμα έχει ξεκινήσει την προωθητική καμπάνια της ταινίας με βλέψεις να φθάσει μέχρι και τα Όσκαρ 2023.

Και ενώ πολλοί εντυπωσιάστηκαν με την ομοιότητα της Ana de Armas με την εμβληματική σταρ που υποδύεται, αρκετοί ήταν αυτοί που βρήκαν την προφορά της να έχει το πρόβλημα. Αυτοί που αντέδρασαν αρνητικά, υποστήριξαν πως η προφορά της Κουβανής ηθοποιού, δεν θύμιζε τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε η Marilyn Monroe.

Ωστόσο, οι διαχειριστές πάντως της περιουσίας της εμβληματικής σταρ του Hollywood φαίνεται να έχουν την ακριβώς αντίθετη γνώμη. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία δεν έχει την επίσημη έγκρισή τους.

Ο Μαρκ Ρόσεν, πρόεδρος του Authentic Brands Group (ABG), αλλά κι αυτός που βρίσκεται πίσω από το Marilyn Monroe Estate δήλωσε:

«Η Marilyn Monroe αποτελεί ένα μοναδικό σύμβολο του Hollywood και της ποπ κουλτούρας που υπερβαίνει τις γενιές και την ιστορία. Κάθε ηθοποιός που αναλαμβάνει τον ρόλο ξέρει πως έχει πολλή δουλειά να κάνει. Με βάση το τρέιλερ, η Ana φαίνεται μια φοβερή επιλογή μιας και αιχμαλωτίζει την λάμψη, την ανθρωπιά και την ευαλωτότητα της Marilyn.

Δεν βλέπουμε την ώρα να παρακολουθήσουμε ολόκληρη την ταινία!»

Η Ana de Armas, σε συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει πως είχε ξεκινήσει να δουλεύει περίπου έναν χρόνο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Blonde» την προφορά της κάνοντας πρακτική με ειδικούς για μήνες. Η ηθοποιός είχε πει στους London Times:

«Ήταν μεγάλο βάσανο, τόσο εξαντλητικό. Είχε καεί το κεφάλι μου»

Σε ό,τι αφορά το casting της ως η Marilyn Monroe, η de Armas είχε δηλώσει:

«Πέρασα από οντισιόν για τον ρόλο της Maruly μόνο μια φορά και ο Andrew είπε “Εσύ είσαι”, αλλά έπρεπε να περάσω από οντισιόν από όλους τους άλλους. Τους παραγωγούς. Αυτούς που είχαν τα λεφτά. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που έπρεπε να πείσω. Αλλά ήξερα ότι μπορούσα να το κάνω. Το να παίξω την Marilyn ήταν επαναστατικό. Μια Κουβανή να παίζει την Marilyn Monroe. Το ήθελα τόσο πολύ»

Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Joyce Carol Oates και αποτελεί μία δραματοποιημένη οπτική πάνω στη ζωή και την καριέρα της εμβληματικής σταρ.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;