Netflix: Αυτές είναι πιο ακριβές ταινίες στην ιστορία της πλατφόρμας
Αυτές είναι οι πιο ακριβές ταινίες που έχουμε δει στο Netflix.

Το Netflix μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε ακριβές παραγωγές με μεγάλους σταρ. Σε μία κίνηση να συγκεντρώσει όσα περισσότερα μεγάλα ονόματα μπορεί και να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, ο γίγαντας του streaming δεν έχει φοβηθεί να βάλει βαθιά τα χέρια στις τσέπες και να δώσει το πράσινο φως σε ταινίες με υπερβολικά υψηλά budget.

Φαίνεται, όμως, πως αυτό θα αλλάξει, καθώς το Netflix βρίσκεται στη δυσκολότερη περίοδο στην ιστορία. Η streaming πλατφόρμα έχει χάσει πάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές και ο αντίκτυπος θα είναι τόσο στις θέσεις εργασίας της εταιρείας (ήδη έχει προχωρήσει σε απολύσεις), αλλά και στα λεφτά που δίνει για τις παραγωγές σειρών και ταινιών.

Ωστόσο, πριν τη σημαντική μείωση στους συνδρομητές, αλλά και την πτώση των μετοχών του, το Netflix έχει ετοιμάσει και κυκλοφορήσει μερικές πολύ ακριβές παραγωγές με budget που φθάνουν (ή και ξεπερνούν) αντίστοιχα κινηματογραφικά blockbuster. Μέχρι τον Νοέμβριο του 2021, η πιο ακριβή παραγωγή της υπηρεσίας ήταν το «The Irishman» του Martin Scorsese με budget που έφτανε κοντά στα 160 εκ. δολάρια.

Από τότε, δύο ταινίες έχουν ξεπεράσει το budget αυτό και θεωρούνται από τις πιο ακριβές παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ!

Οι πέντε πιο ακριβές κινηματογραφικές παραγωγές του Netflix:

  1. The Gray Man – 200 εκατ. δολάρια
  2. Red Notice – 200 εκατ. δολάρια
  3. The Irishman – 159 εκατ. δολάρια
  4. 6 Underground – 150 εκατ. δολάρια
  5. Outlaw King – 115 εκατ. δολάρια

Η μείωση, όμως, στον αριθμό των συνδρομητών φαίνεται να φέρνει αλλαγές σε αυτά τα τεράστια budget με το Netflix να κάνει πιο προσεκτικές κινήσεις και επιλογές. Ας ελπίσουμε πως δε θα σταματήσει και τις ποιοτικές παραγωγές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κοντά στην οσκαρική σεζόν.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;