ΕΚΠΑ: Νέο e-learning με τίτλο «Personal Trainer Nutrition Coach»
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προσφερόμενο σεμινάριο του ΕΚΠΑ.

Εισαγωγή: Σκοπός του προγράμματο είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με τις βασικές έννοιες της διατροφής στο πεδίο του personal training, προκειμένου να μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη αθλητική διατροφική εκπαίδευση, βασισμένη στα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα. Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες/ουσες, μέσα από μία δομημένη και οργανωμένη μεθοδολογία, αρχικά θα διδαχθούν τα βασικά χαρακτηριστικά, τα εργαλεία και τις τεχνικές των επιτυχημένων personal trainers διατροφής, διευκολύνοντας έτσι την κατανόησή τους και την ενσωμάτωσή τους στην επαγγελματική τους καθημερινότητα. Έμφαση δίνεται στην ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, στην αποτελεσματική χρήση των social media και στις προτάσεις για ένα ορθολογικό μοντέλο χρέωσης πελατών.

Επιπρόσθετα, επιχειρείται η εμβάθυνση σε θέματα που αφορούν την αξιολόγηση των αθλούμενων, μέσα από τους ανθρωπομετρικούς δείκτες, τους δείκτες φυσιολογίας και τα εργαστηριακά ευρήματα, από το ιστορικό υγείας και τη λειτουργικότητα, αλλά και από την αξιολόγηση του γενικότερου τρόπου σκέψης, της ψυχολογικής κατάστασης και τις φυσικές δυνατότητες του κάθε αθλούμενου. Οι εκπαιδευόμενοι/ες θα διακρίνουν τη σημασία της πολύπλευρης αξιολόγησης που οδηγεί στον προσδιορισμό συγκεκριμένων στόχων και επιθυμητών αποτελεσμάτων για κάθε αθλούμενο, ώστε να μπορούν να «δουλέψουν» στη συνέχεια τη διατροφική του προετοιμασία. Το πρόγραμμα επιδιώκει να εισαγάγει τους/τις εκπαιδευόμενους/ες στην επιστήμη της διατροφής, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αυτή εξειδικεύει τα εργαλεία της για τις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες και τις ανάγκες κάθε φύλου.

Παράλληλα, παρουσιάζονται η σημασία των διαφόρων γευμάτων κατά την αθλητική προετοιμασία, η κατάλληλη διαχείριση του σωματικού βάρους ανάλογα με τον επιθυμητό στόχο κάθε αθλούμενου, η εξειδίκευση του διαιτολογίου ανάλογα με το επιλεγόμενο διατροφικό μοντέλο και η σωστή στρατηγική θρέψης, ώστε να αποφεύγονται επικίνδυνες καταστάσεις και να επιτυγχάνεται το βέλτιστο αθλητικό αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με έναν πρακτικό οδηγό διατροφικών οδηγιών για υγιείς και ασθενείς αθλούμενους, για αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με θρεπτικά συστατικά και με διατροφικά πλάνα για εξειδικευμένα αθλήματα και με πρακτικές συμβουλές για μέγιστη αθλητική απόδοση.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης/ΤΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής καθώς και σε αποφοίτους μεταλυκειακής εκπαίδευσης με σπουδές συναφούς αντικειμένου. Ειδικότερα το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, επαγγελματίες της φυσικής αγωγής, επαγγελματίες personal trainers και σε επαγγελματίες σύμβουλους διατροφής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
14/10/2022

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
24/10/2022

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
6 Μήνες (165 ώρες)

Δίδακτρα (σε δόσεις): 425 €
Αριθμός δόσεων: 3
Ποσό δόσης: 142 €
Δίδακτρα (εφάπαξ): 404 €

Βρείτε τις περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;