Ντίνα Κώνστα: Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός - Το Twitter αποχαιρετά τη «Ντένη Μαρκορά»
Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, που λατρέψαμε όλοι μέσα από τον ρόλο της «Ντένης Μαρκορά» στους «Δύο Ξένους».

Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα το πρωί της Κυριακής. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ανέφερε μέσα από μία ανάρτησή του την είδηση του θανάτου της 83χρονης ηθοποιού. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε σε μία ανάρτησή του στο Facebook:

«Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο ! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαια ηθοποιός, η αγωνιστρια δημοκράτισσα, η αστειρευτη χοουμοριστα, η πολυτάλαντη συναδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί.. Ντινακι μας , που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνειες στο Θέατρο κι ανεπαναληπτες δημιουργίες κάθε ειδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ»

Ντίνα Κώνστα: Η πορεία της

Την δεκαετία των ’90s είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στο κοινό όλων των ηλικιών μέσα από τον τηλεοπτικό της ρόλο της «Ντένης Μαρκορά» στους «Δύο Ξένους».

Η Ντίνα Κώνστα αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη, ενώ την ίδια εποχή εργαζόταν σε εταιρεία χρωμάτων για να πληρώσει τις σπουδές της . Σπούδασε υποκριτική κρυφά από τους γονείς της και είχε καθηγήτρια τη Μαίρη Αρώνη. Πρωτοεμφανίστηκε στην Ελεύθερη Σκηνή το 1965. Τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές. Μερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που υποδύθηκε ήταν στις σειρές «Τρεις Χάριτες», «Δις Εξαμαρτείν» και το «Σόι μας».

Η κ. Κώνστα παντρεύτηκε ποτέ, επειδή δεν της άρεσε η δέσμευση του γάμου. Έχει δηλώσει πως έγινε ηθοποιός επειδή είναι αυτοκαταστροφικό άτομο.

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστή η είδηση ότι νοσηλεύεται με άνοια σε ίδρυμα. Η είδηση είχε σκορπίσει θλίψη. Την φροντίδα της είχε αναλάβει η αγαπημένη της ανιψιά.

Η Ντίνα Κώνστα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σάμο. Ήταν το δεύτερο κορίτσι της οικογένειας. Έχασε τον πατέρα της λίγους μήνες αφού γεννήθηκε. Ήταν φύση επαναστατική από μικρό παιδί και δεν της άρεσαν ούτε οι σχολικές εορτές, ούτε ήθελε να λέει ποιήματα και την ενοχλούσε οτιδήποτε ήταν υποχρεωτικό.

Το γλυκό αντίο στο Twitter

Η είδηση του θανάτου της γνωστής ηθοποιού, Ντίνας Κώνστα, έχει προκαλέσει θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και στο κοινό που την έχει γνωρίσει μέσα από τους ρόλους της. Η είδηση διαδόθηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να εκφράζουν τη θλίψη τους για την είδηση του θανάτου της και να λένε το δικό του «αντίο» στην αγαπημένη τους «Ντένη Μαρκορά».

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;