Στέφανος Τσιτσιπάς: «Το λάδι και η ρίγανη στα μαλλιά ήταν
«Ήταν μια τρολιά, ήθελα να κάνω μια πλάκα, να γίνω πιο δημιουργικός», ανέφερε o Στέφανος Τσιτσιπάς απαντώντας σε δημοσιογράφο.

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του απέναντι στον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον,  ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλεψε τις εντυπώσεις όχι με κάποια αναφορά του στο παιχνίδι αλλά στις αναφορές του για μία… μάσκα μαλλιών στην οποία βάζει λάδι και ρίγανη, κάτι που όπως διευκρίνισε ήταν «τρολιά».

«Ήταν μια τρολιά, ήθελα να κάνω μια πλάκα, να γίνω πιο δημιουργικός», ανέφερε απαντώντας σε δημοσιογράφο. Μάλιστα, αποχωρώντας από την αίθουσα συμπλήρωσε πως «να προβάλλουμε και τα ελληνικά προϊόντα».

«Ηταν ένας υπέροχος αγώνας σήμερα. Παρόλο που δεν είμαι Βρετανός, ένιωσα πραγματικά την αγάπη από το κοινό και αυτό μου έδωσε ώθηση» είπε ο Τσιτσιπάς αμέσως μετά το ματς.

«Πέρυσι ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία σε σύγκριση με φέτος» συνέχισε. «Δεν ασχολήθηκα τόσο με την κίνησή μου πίσω από την μπάλα. Είναι υπέροχο να βλέπουμε αυτή την εξέλιξη φέτος. Νιώθω ότι το χόρτο ταιριάζει τέλεια στο παιχνίδι μου. Χαίρομαι όταν βλέπω το επίπεδο του τένις που έπαιξα σήμερα» συμπλήρωσε ο Τσιτσιπάς που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του στο χόρτο στη Μαγιόρκα την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;