Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της 43χρονης
ΠΡΟΣΟΧΗ το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία στην Καβάλα έδωσε στη δημοσιότητα το Mega. Σε αυτό καταγράφονται τα τελευταία λεπτά πριν τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού, αλλά και η στιγμή που ο δράστης σέρνει το άψυχο σώμα της γυναίκας μέσα στο χώρο αμέσως μετά το έγκλημα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου, προβλήθηκε από την εκπομπή Live News, φαίνεται η προσπάθεια του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου να πλησιάσει τη γυναίκα, τη στιγμή που δείχνει τα μπράτσα του, αλλά και οι στιγμές αμέσως μετά τη δολοφονία της 43χρονης.

Η γυναικοκτονία στην Καβάλα έγινε στις 5 Μαΐου. Ο 55χρονος έχει μπει στο φαρμακείο και στέκεται απέναντι από την Άιντα. Δύο λεπτά αργότερα συζητούν με εκείνον σε έντονο ύφος να την αρπάζει από το μπράτσο. Σε αυτό το σημείο βγάζει το μπουφάν του και λίγα δευτερόλεπτα μετά της δείχνει τα μπράτσα του.

Πλησιάζει την Άιντα, προσπαθεί να τη φιλήσει και εκείνη τον απωθεί. Τρία λεπτά από τη στιγμή που φαίνεται να συζητούν, η Άιντα προσπαθεί να πάρει τα χέρια του από πάνω της, εκείνος δεν κάνει πίσω. Η 43χρονη ξεσπάει σε κλάματα σε αυτό το σημείο.

Στις 16.15 η 43χρονη κρύβει σε συρτάρι τα κλειδιά του φαρμακείου. Όταν η Άιντα πηγαίνει προς το δωμάτιο του φαρμακείου, ο 55χρονος την ακολουθεί και τη σκοτώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;