Λεωνίδας Σωπρανίδης: Η μάχη με τον σακχαρώδη διαβήτη - Έπεσε σε κώμα από ιατρικό λάθος
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο πυγμάχος και διακεκριμένος αθλητής του Kick Boxing, Λεωνίδας Σωπρανίδης.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/6) ο πυγμάχος και διακεκριμένος αθλητής του Kick Boxing, Λεωνίδας Σωπρανίδης και μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε και λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

«Όταν ήμουν δύο ετών, έπεσα σε κώμα από το σακχαρώδη διαβήτη από ιατρικό λάθος γιατί είχα καιρό υπεργλυκαιμία και οι γιατροί έλεγαν για αμυγδαλές. Με έβαλαν στο χειρουργείο και το κατάλαβαν κατά λάθος. Ήμουν κλινικά νεκρός για τρεις ημέρες και οι γιατροί είπαν ότι έχω πάθει μεγάλη ζημιά και ότι αν ζήσω θα είμαι φυτό. Δεν έδιναν ελπίδες στον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου τους είπε ότι αυτός θα γίνει αθλητής. Αυτός με μύησε στην πυγμαχία» εξομολογήθηκε ο Λεωνίδας Σωπρανίδης και συμπλήρωσε:

«Οι γιατροί του έλεγαν ότι είναι τρελός. Εγώ αρχικά είμαι ινσουλινοεξαρτώμενος. Κάνω ινσουλίνη κάποιες φορές την ημέρα βάσει γευμάτων και διατροφής από 2 χρονών. Υπάρχει ένας νόμος που λέει ότι δεν πρέπει να ανοίξεις πληγές. Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο γιατί από τη στιγμή που αθλούμαι και βγαίνουν οι εξετάσεις καθαρές, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην υγεία που να με επιβαρύνει».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1