«Thor: Love and Thunder»: Οι πρώτες αντιδράσεις για τη νέα περιπέτεια του MCU
Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την επίσημη πρεμιέρα του «Thor: Love and Thunder» μας προετοιμάζουν για μία από τις πιο «ζωηρές και ζωντανές» περιπέτειες του MCU.

Ακόμα μία ταινία του MCU είχε την πρεμιέρα της την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, στο Hollywood. Πρόκειται για το «Thor: Love and Thunder», που αποτελεί την τέταρτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Thor του Chris Hemsworth και την επιστροφή του Taika Waititi στην σκηνοθετική καρέκλα μετά το αγαπημένο των φανς «Thor: Ragnarok». Μετά την πρεμιέρα, οι πρώτες αντιδράσεις από τους κριτικούς άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο Twitter.

Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες του Thor μετά τα γεγονότα των «Avengers: Endgame» και «Avengers: Infinity War». Ο υπερήρωας του Chris Hemsworth συνεργάζεται με τους Korg (με τη φωνή του Waititi), Valkyrie (Tessa Thompson) και Jane Foster (Natalie Portman) για να σταματήσουν τον Gorr the God Butcher (Bale) από το να εξαφανίσει όλους τους θεούς.

Η ταινία σηματοδοτεί την επιστροφή της Natalie Portman στον ρόλο της Jane Foster, αλλά και τον πρώτο ήρωα του MCU που αποκτάει τέταρτη ταινία. Όπως καταλαβαίνεις οι απαιτήσεις των φανς είναι υψηλές.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους και τους κριτικούς, που μοιράστηκαν τις πρώτες αντιδράσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτές οι προσδοκίες ικανοποιήθηκαν. Ο κριτικός κινηματογράφου Simon Thompson έγραψε:

«Το #ThorLoveAndThunder είναι μια ζωηρή και ζωντανή έκρηξη που σε ικανοποιεί. Ο Thor του Hemsworth παραμένει ένα στολίδι στο στέμμα της Marvel. Ο Gorr του Bale είναι ένας τρομακτικός δολοφόνος που συνδυάζει το campy με το ανατριχιαστικό. Η Foster της Portman και η Valkyrie της Thompson είναι ένα κορυφαίο ζευγάρι. Ο Δίας του Crowe είναι τέλειος»

Η ανταποκρίτρια του Insider, Kirsten Acuna, συμφώνησε και επαίνεσε συγκεκριμένα την ερμηνεία του Christian Bale ως Gorr, γράφοντας ότι είναι «εξαιρετικά απειλητικός» και «ένας από τους πιο ανατριχιαστικούς κακούς της Marvel που έχουμε δει ποτέ στην οθόνη».

Η κριτικός Courtney Howard επαίνεσε τη σκηνοθεσία του Taika Waititi, λέγοντας ότι παραδίδει «ένα ανατρεπτικό, ασεβές θέαμα» με «εξαιρετική ιστορία, ρίσκα και δημιουργία χαρακτήρων».

Κάποιοι, ωστόσο, ήταν πιο επικριτικοί σε ότι αφορά το «Thor: Love and Thunder», όπως ο κριτικός της Bro Bible, Eric Italiano, ο οποίος γενικά απόλαυσε την ταινία αλλά είπε ότι η πλοκή ήταν «επίπεδη και χωρίς διακυβεύματα».

Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει και άλλες αντιδράσεις κριτικών για το «Thor: Love and Thunder»!

Μία κριτικός, η Grace Randolph, υποστηρίζει ότι η τέταρτη ταινία του Thor μας προετοιμάζει για μία πέμπτη περιπέτεια και μας έχει κάνει να ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Το «Thor: Love and Thunder» κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου 2022.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;