Netflix: Η πρώτη ελληνική ταινία που είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη μέσω της πλατφόρμας
Η πρώτη ελληνική ταινία που μπήκε στο ευρωπαϊκό Netflix - Σε ποιες χώρες είναι διαθέσιμη

Μετά τις πολλές συζητήσεις γύρω από το αν το «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια θα μπει στο Netflixμία νέα ταινία του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου ήταν αυτή που κατάφερε τελικά να μπει στο Netflix πολλών ευρωπαϊκών χωρών αλλά όχι της χώρας μας. Πρόκειται για την ταινία του Στιβ Κρικρή «The Waiter», η οποία κυκλοφόρησε το 2019 με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη.

Έτσι, το «The Waiter» κατάφερε να γίνει η πρώτη ελληνική ταινία που θα προβάλλεται μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, ακολουθώντας την πορεία του εξίσου επιτυχημένου «Suntan» που υπήρχε στην πλούσια ταινιοθήκη του αμερικανικού Netflix.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον σκηνοθέτη της ταινίας Στιβ Κρικρή μέσω του λογαριασμού του στο Linkdedin, καθώς ο ίδιος ανάρτησε χθες Τετάρτη (22/6) το poster της ταινίας, γράφοντας χαρακτηριστικά «The First Greek Film On Netflix Across #europe».

Σημειώνεται πως οι ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες θα προβάλλεται η ταινία είναι οι εξής: η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Τσεχία/Σλοβακία, η Εσθονία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ουγγαρία, η Ισλανδία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Λετονία, η Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Σλοβενία, η Ισπανία, η Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ανάρτηση του σκηνοθέτη στο LinkedIn:

Υπενθυμίζεται πως η ταινία ακολοθεί τον Ρένο, ο οποίος είναι είναι ένας μοναχικός και φιλήσυχος σερβιτόρος που αρχίζει να ανησυχεί για την εξαφάνιση του γείτονά του Μίλαν. Η ξαφνική παρουσία του «Ξανθού» στο διαμέρισμα του τελευταίου θα τον αναστατώσει ακόμα περισσότερο, οδηγώντας τον σε μερικές ανατρεπτικές για τη μέχρι τώρα ζωή του αποφάσεις.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;