Light: Συγγνώμη στην κυρία Παπαρίζου
Light: Συνεχίζεται η κόντρα με Snik μέσα από το Instagram.

Τα video από τη χθεσινή τελετή απονομής των MAD VMA 2022 και την άγρια συμπλοκή ανάμεσα στον Light και τον Snik με τους μπράβους τους, όπου κινδύνευσαν αρκετοί παρευρισκόμενοι κάτω από τη σκηνή, ανάμεσα τους και η Έλενα Παπαρίζου, που ανάμεσα στα χτυπήματα γλίτωσε από τύχη τον τραυματισμό.

Ο Light μέσα από ένα Instagram Story θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τη γνωστή τραγουδίστρια και ξεκαθάρισε πως δεν ξεκίνησε εκείνος τον καβγά, αλλά δέχθηκε πρώτος επίθεση από μπράβους του Snik και μετά πήγε μόνος του και του επιτέθηκε.

Μάλιστα, θέλησε να δώσει ένα μήνυμα προς τους γονείς, λέγοντας πως πρέπει να υπερασπίζονται τον εαυτό τους.

Panik Records: Η ανακοίνωση της εταιρίας για το περιστατικό με Light και Snik στα MAD VMA

Η Panik Records εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θλιβερό περιστατικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22/6 στην τελετή απονομής των MAD VMA 2022, όταν ο Light και o Snik πιάστηκαν στα χέρια και οι σκηνές βίας αμαύρωσαν τη γιορτή της μουσικής.

Η Panik Records είναι η εταιρία στην οποία ανήκει ο Light και το label Capital Music και στην ανακοίνωσή της τόνισε πως καταδικάζει το επεισόδιο, ωστόσο θεωρεί άδικο να ενοχοποιείται ένα είδος μουσικής.

«Η Panik Entertainment Group καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά τα θλιβερά επεισόδια στα Mad Video Music Awards, χτες. Θεωρεί άδικο, με αφορμή αυτά τα επεισόδια, να επιχειρείται η ενοχοποίηση ενός συγκεκριμένου είδους μουσικής και το σύνολο των καλλιτεχνών που το υπηρετούν. Η Panik Entertainment Group τιμά την ελληνική μουσική και προωθεί τους Έλληνες καλλιτέχνες ανεξάρτητα από το είδος μουσικής που ο καθένας υπηρετεί. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει», έγραφε η ανακοίνωση της εταιρίας.

Διάφοροι καλλιτέχνες τοποθετήθηκαν για το ντροπιαστικό περιστατικό. Η Καίτη Γαρμπή, η Βίκυ Χατζηβασιλείουο Νίκος Βουρλιώτης, και η Μαίρη Συνατσάκη για τις άγριες συμπλοκές ανάμεσα στους Light και Snik, αλλά και τους μπράβους τους.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
  
 2