Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ολυμπιακός: Απονομή στο ΣΕΦ αφιερωμένη στον Πρίντεζη που δάκρυσε
Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ολυμπιακός: Φιέστα τίτλου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 97 – 74 τον Παναθηναϊκό και έκανε το 3-0 στους τελικούς της Basket League κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδος 2021-2022.

Η φετινή σεζόν ήταν ιδανική για τον Θρύλο, καθώς έκανε το ντάμπλ, με Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, ενώ έφτασε μέχρι το final four της Euroleague.

Μετά το τέλος της μεγάλης νίκης έγινε η απονομή του τίτλου. με το κλίμα να είναι πανηγυρικό, αλλά η ατμόσφαιρα ταυτόχρονα να είναι ηλεκτρισμένη για το “αντίο” στον Θρυλικό αρχηγό Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Γιώργος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας, λέγοντας τους πως από τη νέα σεζόν θα βλέπουν παρέα τον Ολυμπιακό, όπως έκανε πριν πολλά χρόνια που ήταν παιδάκι.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ένας από τους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης, υπόδειγμα ήθους και αθλητικής παιδείας κλείνει την σπουδαία καριέρα του ως νταμπλούχος Ελλάδος και σήκωσε το τρόπαιο του Πρωταθλήματος στον ουρανό του Πειραιά.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όπως και οι συμπαίκτες του, αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας που αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους φίλο.

Ο Πρίντεζης υπηρέτησε τον σύλλογο για περισσότερο από 20 χρόνια!

Ένα παιδί που μεγάλωσε με την αγάπη για τον Ολυμπιακό, έπαιξε και δοξάστηκε στον Ολυμπιακό και τώρα επιστρέφει στην αγαπημένη του κερκίδα. Φίλαθλος, αθλητής και πλέον ιστορική μορφή για τον δημοφιλέστερο Ελληνικό σύλλογο. Ένας πραγματικός στρατιώτης του Ολυμπιακού.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;