Έλλη Κοκκίνου: «Έχω κλάψει πολύ για άντρες - Υπήρξα drama queen πολύ πιο μικρή»
Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στο «The 2night Show» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το όνομά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε χθες Τρίτη (14/6) καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show», όπου μεταξύ άλλων διηγήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογου και το κοινό την ιστορία που «κρύβεται» πίσω από το όνομά της.ναφέρθηκε στο όνομά της και την επιλογή του.

Όπως είπε η ίδια το επίθετό της προήλθε από πρόγονό της ψαρά στα Ψαρά που ήταν κοκκινοτρίχης και το παρατσούκλι του ήταν «κόκκινος».

«Μικρή δεν μου άρεσε καθόλου το επίθετό μου και αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν, Κοκκίνου, Πρασίνου και τέτοια. Τώρα όμως… Καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο!» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά το όνομά της, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε πως υπάρχει ολόκληρο παρασκήνιο από πίσω καθώς δεν έχει βγει από το Ελένη. Η Έλλη Κοκκίνου είπε ότι το όνομα έχει ως πηγή έμπνευσης το Φρίξος και Έλλη και δεν είναι χριστιανικό. Βαφτίστηκε έτσι διότι επέμενε ο πατέρας της και μάλιστα για να το πετύχει δωροδόκησε τον παπά.

«Δεν ήταν εύκολο να με βαπτίσουν Έλλη γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές. Έτσι μου έχουν πει. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ο παπάς ή του τα έδωσε δώρο ο μπαμπάς μου. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Βαπτίστηκα Έλλη και έτσι δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν με πειράζει, όμως», δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Kokkinou (@ellikokkinou)

Επιπλέον, η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά «μού λένε ότι μοιάζω με την Τζένιφερ Λόπεζ. Δεν το πιστεύω, αλλά είναι τιμητικό, γιατί η γυναίκα είναι κούκλα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να παρατηρεί ότι ότι έχουν γεννηθεί την ίδια ημέρα με την ίδια να σχολιάζει τα εξής: «Ναι, είμαστε γεννημένες την ίδια ημέρα, αλλά με ένα χρόνο διαφορά. Εκείνη είναι μεγαλύτερη, αλλά φαίνεται δεκαετίες μικρότερη».

Τέλος, η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε πως είναι συγκινείται πολύ εύκολα.

«Συγκινούμαι εύκολα, με καταστάσεις, ιστορίες, παιδάκια, αλλά δεν κλαίω συχνά. Έχω κλάψει πολύ για άντρες, βέβαια. Υπήρξα drama queen πολύ πιο μικρή, που όλα μεγαλοποιούνται και αποκτούν μεγάλες διαστάσεις, αλλά και πιο μετά, έχω ρίξει κλάμα πολύ. Αν δεν θέλω να χωρίσω και με χωρίζουν, κλαίω. Με έχουν χωρίσει. Γιατί να μη με χωρίσουν εμένα; Εδώ δεν μάθατε τι έγινε με τη Σακίρα και τον Πικέ; Αίσχος!», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;