Survivor 5: Έξαλλος ο Μαρτίκας με τη Βρισηίδα - Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας
Survivor 5: Μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών, με το συμβούλιο του νησιού να παίρνει "φωτιά". Ποια ομάδα θα χάσει την πρώτη ασυλία;

Έφτασε η ώρα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor 5, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Όπως κάθε εβδομάδα, σήμερα Δευτέρα (30/5), Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν.

Το κλίμα ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι πολύ περίεργο, καθώς όλοι έχουν τσακωθεί μεταξύ τους. Ειδικά το χθεσινό επεισόδιο (29/5) με τη Βρισηίδα και τον Ταλάντσεβ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αποδεικνύοντας πως οι σχέσεις τους είναι άσχημες.

Σήμερα θα επικρατήσει πανικός, καθώς πρόκειται για ένα αγώνισμα που είναι πολύ σημαντικό, καθώς κανένας παίκτης δεν θέλει να φύγει λίγο πριν πιεί νερό από την πηγή.

Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Άρη να παραπονιέται πως ο Στάθης Σχίζας του την λέει σε κάθε αγώνισμα, ενώ παραδέχεται πως το τελευταίο διάστημα έχουν απομακρυνθεί πολύ. Το κλίμα ωστόσο θα γίνει πολύ άσχημο στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει τη μεγάλη ένταση.

Αρχικά θα τσακωθεί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου λέγοντας πως «βλέπω τον Άρη και την Ασημίνα αγκαλιά και να αγαπάει ο ένας τον άλλον» αυτή η δήλωση μεταξύ άλλων θα κάνουν έξαλλη την παίκτρια, η οποία στη συνέχεια θα σηκωθεί από την θέση της σε έξαλλη κατάσταση. Στη συνέχεια στο στόχαστρο του θα μπει και η Βρισηίδα Ανδριώτου, για την οποία θα αναφέρει πως την έβλεπε να κάθεται στα πόδια του.

Survivor 5: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μπλε θα κερδίσουν και οι Κόκκινοι θα αναγκαστούν να αναδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;