Προβλέψεις ζωδίων: Αφροδίτη στον Ταύρο από 29 Μαΐου - Το άγγιγμα της Ομορφιάς
Προβλέψεις ζωδίων: Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη από την 29η Μαΐου στον Ταύρο, σε ζώδιο κυριαρχίας της. Θα παραμείνει ως την 23η Ιουνίου, όπου περνά στους Διδύμους.

Προβλέψεις ζωδίων: Αφροδίτη στον Ταύρο από 29 Μαΐου: Τo άγγιγμα της Ομορφιάς

Από τη Λίλιαν Σίμου

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σηματοδοτεί την ασφάλεια, συναισθηματική και υλική, βρίσκεται ήδη από την 29η Μαΐου στον Ταύρο, σε ζώδιο κυριαρχίας της. Θα παραμείνει ως την 23η Ιουνίου, όπου περνά στους Διδύμους.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, λειτουργεί πιο σταθερά και περισσότερο αισθησιακά, από την θέση της στον φλογερό Κριό το προηγούμενο διάστημα. Στο ζώδιό της, τον Ταύρο, ζώδιο της Άνοιξης και της ανθοφορίας, το συναίσθημα «ανθίζει» και ολοκληρώνεται μέσω της χαράς, της ικανοποίησης, της απόλαυσης, της γεύσης, δηλαδή των πέντε αισθήσεων.

Με τις πέντε αισθήσεις δεχόμαστε την φυσική μας διάσταση και την προσαρμογή στο γήινο περιβάλλον. Η Αφροδίτη στον Ταύρο για έναν περίπου μήνα, μας παρακινεί να αφιερώσουμε χρόνο και να απολαύσουμε τις ομορφιές της ύπαρξης. Να πάρουμε γεύσεις χαράς, να αγγίξουμε απαλά και να επιτρέψουμε να μας αγγίξουν.

Η σταθερότητα και η ασφάλεια, θα μας ενδυναμώνουν συναισθηματικά, γι’ αυτό θα την αναζητήσουμε, είτε στις σχέσεις, είτε στις συνεργασίες, είτε στην εργασία μας. Θα γίνουμε περισσότερο πρακτικοί, προκειμένου να έχουμε τα απαραίτητα για να χαρούμε τη ζωή και να προοδεύσουμε με πιο σίγουρο βηματισμό.

Αυτή την εποχή, θα αποδεχτούμε πως υπάρχει Τέχνη στην Δημιουργία και είμαστε μέρος της…

Είναι η στιγμή κατά την οποία μαθαίνουμε να αγαπάμε την ομορφιά σε κάθε της εκδήλωση. Την «συναντάμε» σε ένα ευγενικό λόγο, σε ένα χαμόγελο, στην Φύση που είναι ανθισμένη, στους ήχους που μας συγκινούν.

Αυτή την εποχή θα αναζητήσουμε την ασφάλεια, την σταθερότητα, την αισθητική, την αγάπη. Ίσως γίνουμε περισσότερο κτητικοί, αλλά η ποιότητα θα επικρατεί και θα μπορούμε να το διαχειριστούμε σωστά.

Οι θετικοί συνδυασμοί τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα, αναδεικνύουν το πάθος και το όνειρο, την ρομαντική διάθεση, κατά την διάρκεια του μήνα.

Ο έντονος συνδυασμός προς τον Κρόνο, προκαλεί τις συναισθηματικές σχέσεις, ούτως ώστε να αποκαλυφθεί κάθε υπερβολή και να διευκρινιστεί κάθε ποιότητα.

Ενώ η σύνοδός της με τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικά συναισθήματα, έντονο μαγνητισμό και εκπλήξεις.

Στα οικονομικά, υπάρχει η τάση της υπεραισιοδοξίας, αλλά δεν θα είναι όσο θετικές φαίνονται οι προοπτικές. Προφανώς χρειάζεται περισσότερη προσήλωση στις σημαντικές κατακτήσεις που είχαμε ως τώρα, ή να επιδιώξουμε ό,τι είναι μακροπρόθεσμα αποδοτικό. Θα είναι σημαντικό, να αναλάβουμε ένα έργο βάση των γνώσεων που έχουμε ή βάση της εμπειρίας. Αποφάσεις σχετικές με τα έσοδά μας, πρέπει να παρθούν με πρακτικό πνεύμα, υπομονή, σύνεση και επιμονή στον στόχο.

Θα θεωρήσουμε σημαντικό ό,τι είναι ποιοτικό και γενναιόδωρα ωραίο!

Ας μην κάνουμε εκπτώσεις στην ομορφιά, την αξίζουμε περισσότερο από όσο νομίζουμε!

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η περίοδος αυτή αρχίζει να σας προσφέρει χαρές και κάποιες απολαβές ή δώρα. Μάθετε να δίνετε χρόνο για να έρθει αυτό που επιθυμείτε. Οι καθυστερήσεις σας κουράζουν και ο χρόνος μοιάζει πως κυλά με άστατους ρυθμούς. Πρέπει να προσπαθήσετε κατ’ επανάληψη για τα επαγγελματικά σας, αν και θα επιθυμούσατε μία άμεση ικανοποίηση. Ας αναλογιστείτε αυτό που επιθυμείτε, ας αποφύγετε να ακολουθήσετε τις παρορμήσεις σας, δίχως να κατανοήστε ποια όνειρα είναι εφικτά και ποια είναι ουτοπικά.

Αν οργανώσετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας και έχετε πίστη στο όνειρό σας, θα διαπιστώσετε πως ήδη διαθέτετε κάποιες χαρές που φέρνουν ηρεμία στη ζωή σας. Απολαύστε τες, ενδιαφερθείτε για ό,τι είναι αξιόλογο και ιδιαίτερα ευχάριστο και αγαπητό. Θα αντλήσετε δύναμη, έμπνευση και δημιουργικό στόχο. Έχετε ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σίγουρα είστε ευνοημένοι αυτή την εποχή και πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να αντλήσετε την χαρά και την ικανοποίηση που περιμένατε εδώ και καιρό. Δεν κυλούν όλα άμεσα, αλλά μπορείτε να τα δρομολογήσετε. Γιατί διανύετε μία περίοδο αναμονής, πολλά θέματα ωστόσο μπαίνουν σε σειρά και θα εκδηλωθούν λίγο αργότερα. Ανασταλτικοί μπορεί να φανείτε αρχικά για να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, με το παιδί ή το ταίρι σας.

Θα είστε γοητευτικοί, ελκυστικοί και ευχάριστοι. Μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, να αδράξετε ευκαιρίες και να κάνετε μία εντυπωσιακή παρουσίαση των ταλέντων σας αυτή την περίοδο. Αν θέλετε να διευρύνετε τον κύκλο σας, δεν θα συναντήσετε δυσκολίες. Αν σας ενδιαφέρει η εμφάνισή σας, θα βρείτε τον τύπο που σας ταιριάζει. Καλό θα ήταν να προσέξετε όμως την διατροφή σας και τις μικρές…ατασθαλίες στον τομέα αυτό!

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μεγάλη ευχέρεια για όσους έχετε καλλιτεχνική έμπνευση αυτή την εποχή. Θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε το έργο σας και να το υλοποιήσετε. Φυσικά αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί, είναι ένας προσωπικός χώρο, για να δημιουργήσετε με άνεση και δίχως εντάσεις.

Η συμπόρευση με ανθρώπους που δεν συμφωνούν με την δική σας νοοτροπία, δυσκολεύει την ατμόσφαιρα. Αποφύγετε τις διενέξεις, γιατί θα σας αποδιοργανώσουν. Αντίθετα, με εκείνους που συμβατοί με το δικό σας ύφος, θα βρείτε μία διαρκή στήριξη και ενθάρρυνση για να προχωρήσετε με δύναμη. Τα οφέλη θα είναι μακροχρόνια και ενδεχομένως μεγαλύτερα από όσα πιστεύετε, απλά δεν θα έρθουν άμεσα. Όμως, ό,τι κάνετε σωστά αυτή την εποχή, σε ένα έργο σας, θα δείτε πως είναι επένδυση για το μέλλον.

Μία κρυφή σχέση, σας δίνει χαρά. Ή ένας κρυφός θαυμαστής.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μία θετική περίοδος για σας για στήριξη οικονομική ή διευκόλυνση στο έργο σας. Είναι σημαντικό να εξετάσετε ενδελεχώς κάθε σας σχέδιο, να κάνετε μία καλύτερη προσέγγιση σε κάθε λεπτομέρεια και να διορθώσετε με μικρές κινήσεις την αρχική σας γραμμή.

Υπάρχει διεύρυνση των ευκαιριών σας με το εξωτερικό ή με εκείνους που έχουν ξένη νοοτροπία προς την δική σας. Φιλοσοφικές και άλλες συναφείς προσεγγίσεις, σας διευρύνουν και σας ωθούν προς ένα ταξίδι, νοερό ή πραγματικό. Φίλοι που ενδιαφέρονται για σας, σας στηρίζουν και σας δίνουν τις κατάλληλες συμβουλές. Αλλά και ένα αισθηματικό ενδιαφέρον φαίνεται στον ορίζοντα, που θα σας προσφέρει χαρά και την προοπτική μίας ενδιαφέρουσας σχέσης. Οι φιλικές σας σχέσεις είναι σε ανάπτυξη αυτή την εποχή και θέλουν να συμμετέχουν γνωστοί και φίλοι στα σχέδιά σας. Μην δεχθείτε άμεσα. Δώστε λίγο χρόνο σ’ αυτό.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η υπομονή σας, θα σας δικαιώσει αυτή την εποχή. Η αναγνώριση είναι ένα όπλο σας, και η έλξη που ασκείτε στον χώρο της καριέρας σας και στον κοινωνικό περίγυρο, θα σας κάνει ιδιαίτερα συμπαθείς. Είναι όμως μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος να ασχοληθείτε τις κοινωνικές συναναστροφές και να προβάλλετε το έργο σας. Θα απολαύσετε χαρές, δώρα, αγάπη και αποδοχή.

Ευκαιρίες στην επαγγελματική σας ζωή εμφανίζονται σταδιακά, είστε αγαπητοί και εκδηλωτικοί, κάτι που σας κάνει ιδιαίτερα συμπαθείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να έχετε μία κατάκτηση που θα ξεχωρίζει για την γενναιοδωρία της και την αγάπη της. Ένα σας όραμα μπαίνει σε ροή υλοποίησης σταδιακά, και θα είναι πολύ πιο σημαντικό να επενδύσετε σ’ αυτό που μπορεί να αποδώσει στο εγγύς μέλλον.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1