Amber Heard για Kate Moss:
Amber Heard: «Εγώ δεν κάθομαι στο δικαστήριο να χαμογελάω χαιρέκακα, να γελάω και να κάνω αστεία».

Η πρόσφατη κατάθεση της Kate Moss στο δικαστήριο του Φέρφαξ όπου εκδικάζεται τις τελευταίες εβδομάδες η μήνυση του Johnny Depp εις βάρος της Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση, «δεν αλλάζει» τα όσα βίωσε η ίδια στο πλαίσιο της σχέσης της με τον διάσημο στάρ, είπε εχθές στο δικαστήριο η ηθοποιός.

Η Amber Heard βρέθηκε ξανά την Πέμπτη (27/5) στο εδώλιο του μάρτυρα και αντιμετώπισε για μία ακόμη φορά τις πιεστικές ερωτήσεις της δικηγόρου του Depp, Καμίλ Βάσκεζ. Η μαχητική δικηγόρος ξεκίνησε λέγοντας ουσιαστικά στην 36χρονη ηθοποιό ότι πολλά από τα ψέματά της έχουν πλέον αποκαλυφθεί… «Δεν έχω πει ψέματα για τίποτα», απάντησε η Heard, κοιτώντας απευθείας τους ενόρκους, όπως συνηθίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης – και ίσως περισσότερο όταν έχει απέναντί της τη Βάσκεζ.

«Όταν είπατε σε αυτό το δικαστήριο ότι ρίξατε μπουνιά στον κ. Depp επειδή τον σκεφτήκατε να γκρεμίζει από τις σκάλες την Kate Moss, δεν περιμένατε ότι η κυρίαMoss θα κατέθετε ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ, σωστά;» ρώτησε την Amber Heard η Βάσκεζ.

«Λάθος. Ήξερα πόσοι πολλοί άνθρωποι θα εμφανιστούν από το πουθενά για να στηρίξουν τον Τζόνι. Αυτή η φήμη ήταν γνωστή σε όλους τη δεκαετία του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του ’00. Εγώ την είχα ακούσει από πολλά άτομα. Φυσικά και αυτό πέρασε από το μυαλό μου όταν ο βίαιος σύζυγός μου πήρε να χτυπήσει όχι μόνο εμένα, αλλά και την αδελφή μου. Φυσικά και το σκέφτηκα. Δεν περίμενα ότι θα ερχόταν να καταθέσει ή όχι, δεν είχε σημασία, αυτό δεν άλλαξε τη σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό στις σκάλες, όταν νόμιζα ότι θα σκότωνε την αδελφή μου», είπε με έντονο ύφος η ηθοποιός.

Η Βάσκεζ ρώτησε επανειλημμένα την Heard εάν κατηγορεί ως ψεύτες όλους τους μάρτυρες που ήρθαν στο δικαστήριο να καταθέσουν υπέρ του πρώην συζύγου της, συχνά αντικρούοντας τους δικούς της ισχυρισμούς περί σωματικής κακοποίησης, υλικών καταστροφών που προκάλεσε ο Depp υπό την επήρεια ουσιών, κ.λπ.

«Ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που θα έβγαιναν και θα έλεγαν οτιδήποτε για εκείνον. Γι’ αυτό έγραψα και εκείνο το άρθρο. Είναι ένας πολύ ισχυρός άνδρας και στον κόσμο αρέσει να κερδίζει την εύνοια ισχυρών ανθρώπων», απάντησε η Amber Heard.

Νωρίτερα, η 36χρονη ρωτήθηκε από τη δική της δικηγόρο πώς έχουν επηρεάσει τη ζωή της οι ενέργειες του Johnny Depp εις βάρος της και τα όσα ισχυρίζεται για εκείνη. «Κάθε μέρα δέχομαι παρενοχλήσεις, ταπεινώσεις και απειλές.

Ακόμα και το να έρχομαι σε αυτό το δικαστήριο,να κάθομαι εδώ μπροστά στον κόσμο και οι χειρότερες πτυχές της ζωής μου να χρησιμοποιούνται για τον εξευτελισμό μου. Άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν και μου το λένε καθημερινά. Άνθρωποι μου λένε ότι θέλουν να βάλουν το μωρό μου στον φούρνο μικροκυμάτων. Ο Johnny μου είχε υποσχεθεί ότι αν τον άφηνα ποτέ θα με έκανε να τον σκέφτομαι κάθε μέρα της ζωής μου».

Η Heard ισχυρίστηκε ότι ο Depp έχει εξαπολύσει μια εκστρατεία μίσους εναντίον της προτρέποντας εκατομμύρια φαν του να την βασανίζουν για λογαριασμό του. «Ίσως είναι εύκολο να το ξεχνάει κάποιος, αλλά είμαι ανθρώπινο πλάσμα», είπε εμφανώς ταραγμένη η ηθοποιός, χωρίς να παραλείψει να πετάξει και μια «σπόντα» για τη συμπεριφορά του Depp στο δικαστήριο. «Εγώ δεν κάθομαι στο δικαστήριο να χαμογελάω χαιρέκακα, να γελάω και να κάνω αστεία. Αυτή η εμπειρία είναι φρικτή, επώδυνη και εξευτελιστική για οποιονδήποτε άνθρωπο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε ακόμη:

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;