Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το Λος Άντζελες δεν είναι για μένα»
Κατά την έξοδο του από γνωστό εστιατόριο του Λος Άντζελες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για την ποιότητα του φαγητού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες με τη σύζυγο του και τα δύο τους παιδιά στο Λος Άντζελες και όλοι μαζί βρέθηκαν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, το περίφημο «Catch» στο δυτικό Χόλυγουντ, με θέα όλο το «LA» και κουζίνα με θαλασσινά που έχει υμνηθεί από πολλούς σταρ.

Στη λίστα προστέθηκε και ο Greek Freak, ο οποίος έγινε αντιληπτός κατά την έξοδο του και όταν ρωτήθηκε για την ποιότητα του φαγητού το χαρακτήρισε «απίστευτο», αλλά με το γνωστό χαμόγελο που συνοδεύει κάθε του ατάκα, πρόσθεσε με χιουμοριστική: «Απίστευτο, αλλά πανάκριβο. Πανάκριβο. Αυτή η πόλη δεν είναι για μένα».

Τότε, εκείνος που τράβηξε το βίντεο του είπε με χιούμορ «εντάξει είναι ακριβό, αλλά έχεις πολλά λεφτά και τίποτα δεν μπορεί να είναι ακριβό όταν περνάς καλά με την οικογένεια σου», ο Γιάννης χαμογέλασε και συμφώνησε μαζί του λέγοντας «δεν μπορείς να βάλεις καμία τιμή σ’ αυτό».

Άλλωστε, ο ίδιος δεν είναι από τους αθλητές που κάνουν επίδειξη του πλούτου τους, παραμένοντας σεμνός και ταπεινός.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
FT
3 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
0'
91 - 95
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
ΗΜ
35 - 44
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;