Netflix: Πέντε σειρές που σε βάλουν σε καλοκαιρινό mood
Αυτές οι σειρές του Netflix θα φέρουν το καλοκαίρι στο σπίτι σου!

Ο Μάιος πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος του και εμείς ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι 2022 με ιδιαίτερη χαρά, αφού φέτος τα μέτρα για τον κορωνοϊό όπως όλα δείχνουν θα είναι σχεδόν άφαντα φέτος. Έτσι όλοι και όλες έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε καλοκαιρινό mood, ενώ πολλοί και πολλές έχουμε ήδη κάνει τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα ή περιμένουμε το προσεχές ΣουΚου για να τα κάνουμε.

Αν όμως ανήκεις σε αυτά τα λίγα άτομα που ακόμη δεν έχουμε μπει σε summer mood, σού προτείνουμε μερικές σειρές στο Netflix που εκτός από τη λέξη «summer» στον τίτλο αποπνέουν έντονο «άρωμα» καλοκαιριού που σίγουρα θα κάνει τη διάθεσή σου… καλοκαιρινή!

1. Summertime

Υπόθεση: Δύο νέοι, ο Άλε και η Σάμερ, προέρχονται από δύο πολύ διαφορετικούς κόσμους, αλλά ερωτεύονται κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού στην Αδριατική Ακτή της Ιταλίας.

2. Outer Banks

Υπόθεση: Σ’ ένα νησί με προνομιούχους και μη, ο έφηβος Τζον Μπι αναζητά μαζί με τους τρεις κολλητούς του ένα θρυλικό θησαυρό, ο οποίος σχετίζεται με την εξαφάνιση του πατέρα του.

3. Summer Heat

Υπόθεση: Μια ομάδα νεαρών που δουλεύει σ’ ένα παραδεισένιο θέρετρο ζει ένα αξέχαστο καλοκαίρι ανακαλύπτοντας τον έρωτα, τις αληθινές φιλίες και ολέθρια μυστικά.

4. Secrets of Summer

Υπόθεση: Ένα θέρετρο στην Αργεντινή αναβιώνει έναν διαγωνισμό γουέικμπορντ. Εκεί, πηγαίνει και η Μεξικανή αθλήτρια Στέφι, αποφασισμένη να αποκαλύψει ένα οικογενειακό μυστικό.

5. Our Beloved Summer

Υπόθεση: Χρόνια μετά το viral ντοκιμαντέρ που γύρισαν στο λύκειο, δύο πρώην εραστές στα μαχαίρια ξαναβρίσκονται μπροστά από την κάμερα – και στη ζωή ο ένας του άλλου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;