MasterChef 6: Ανατροπή με την αποχώρηση - Εκτός διαγωνισμού το μεγάλο φαβορί
Ένα από τα μεγάλα φαβορί αποχώρησε λίγο πριν την τελική τετράδα του MasterChef 6.

Τα πράγματα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν αρκετά στο MasterChef 6. Η αποχώρηση του Χριστόφορου Κατσιάνα απέδειξε για ακόμα μία φορά πως οι παίκτες θα πρέπει να βάλουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ έχει, ήδη. εξασφαλίσει τη θέση της στην τελική τετράδα. Έτσι, λοιπόν, οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες, δηλαδή ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας, πάλεψαν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 6 για να διεκδικήσουν μία θέση στην τελική τετράδα του διαγωνισμού μαγειρικής.

Οι τέσσερις επίδοξοι σεφ κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε ένα Τεστ Δημιουργικότητας. Οι chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να ανατρέξουν στην πρώτη μαγειρική ανάμνηση, που είχαν από τον διαγωνισμό. Οι παίκτες έπρεπε να δημιουργήσουν ξανά το πιάτο που παρουσίασαν στις auditions του MasterChef 6, αλλά σε μια πιο δημιουργική και εξελιγμένη μορφή.

Και σε αυτή τη δοκιμασία, οι κριτές δεν αναζήτησαν το καλύτερο πιάτο αλλά την πιο αδύναμη προσπάθεια, που οδήγησε έναν παίκτη εκτός του διαγωνισμού μαγειρικής. Τα περιθώρια στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR έχουν στενέψει σημαντικά κι η παραμικρή αστοχία μπορεί να αποβεί μοιραία και να οδηγήσει κάποιον παίκτη εκτός διαγωνισμού.

Ο παίκτης, που είχε τη χειρότερη προσπάθεια και δεν θα συνεχίσει στο MasterChef 6, ήταν ο Γιάννος Σδούγκας. Μάλιστα, ο Γιάννος ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού με αρκετούς συμπαίκτες του, κατά την αποχώρησή τους το προηγούμενο διάστημα, να αναφέρουν πως τον βλέπουν σίγουρα στον τελικό.

Με την αποχώρηση του Γιάννου, οι πάντες λύγισαν σε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του MasterChef 6.

MasterChef 6: Η τελική τετράδα

Μετά και την αποχώρηση του Γιάννου Σδούγκα, τέσσερις παίκτες έχουν μείνει να διεκδικούν τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef. Αυτοί είναι:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
8'
0 - 3
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;