«Bros»: Ο Billy Eichner στο πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης γκέι ρομαντικής κομεντί
Η πρώτη rom-com που αποτελείται από ένα εξ ολοκλήρου LGBTQ καστ έρχεται στις οθόνες μας - Δείτε το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε από τη Universal Studios

Σε μια εποχή που το κινηματογραφικό είδος της ρομαντικής κομεντί φαίνεται να μας αφήνει καιρούς, το Χόλιγουντ αναζητά τρόπους για να του δώσει έναν νέο, πιο «πολύχρωμο» και συμπεριληπτικό χαρακτήρα. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα του «Bros», της επερχόμενης ρομαντικής κομεντί της Universal Studios, η οποία και κυκλοφόρησε στις 18 Μάϊου το πρώτο trailer της ταινίας.

Πρόκειται για μια meta-gay ρομαντική κωμωδία, την οποία έγραψε και θα πρωταγωνιστήσει ο Billy Eichner. Με την πρεμιέρα της να αναμένεται για τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022, η ταινία αποτελεί ένα σημαντικό «ορόσημο», δεδομένου ότι πρόκειται για την πρώτη gay ρομαντική κομεντί από ένα μεγάλο στούντιο και η οποία περιλαμβάνει ένα εξ ολοκλήρου LGBTQ καστ. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Nicholas Stoller, την παραγωγή της ταινίας ο Judd Apatow, ενώ ο πρωταγωνιστής Billy Eichner (ως «Bobby») θα υποδυθεί έναν ανοιχτά ομοφυλόφιλο άνδρα που ερωτεύεται τον Luke Macfarlane («Aaron»), με τον οποίο και θα «σκοντάψουν»… στην αγάπη.

Οι «Bobby» (Billy Eichner) και «Aaron» (Luke Macfarlane) πρωταγωνιστούν στη νέα ρομαντική κωμωδία της μεγάλης αμερικανικής εταιρίας παραγωγής ταινιών Universal Studios.

Στο trailer, ο χαρακτήρας του Eichner, Bobby Leiber, εμφανίζεται σε ένα podcast να μιλά για παραγωγούς του Χόλιγουντ που θέλουν να γράψουν μια ρομαντική κομεντί που να απευθύνεται σε ομοφυλόφιλα άτομα. «Κάτι που ίσως άρεσε σε έναν στρέιτ άντρα;», ακούγεται να λέει ο πρωταγωνιστής. «Θα είμαι στη μέση ενός κυνηγητού υψηλής ταχύτητας και ξαφνικά θα ερωτευτώ τον Ice Cube; Θα με γ@@ ο Τζέισον Μομόα την ώρα που ανησυχώ για ένα ηφαίστειο;».

Παρότι φαίνεται πως το «Bros» έχει τη βασική πλοκή μιας ρομαντικής κομεντί – δύο άτομα με προβλήματα δέσμευσης να προσπαθούν να κάνουν μια σχέση της προκοπής – είναι κάπως milestone για το Χόλιγουντ το γεγονός ότι αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές είναι ένα ζευγάρι γκέι αντρών. Εξίσου ενδιαφέρον είναι και το ότι, ακόμα και οι straight ρόλοι θα ενσαρκωθούν από ηθοποιούς της LGBTQ+ κοινότητας, ενώ τόσα χρόνια συνέβαινε το αντίστροφο..

Το «Bros» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Σεπτεμβρίου. Για την ώρα απολαύστε παρακάτω το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε και προμηνύει το χιούμορ και τον αυτοσαρκαστικό χαρακτήρα της ταινίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bros (@brosthemovie)

Δείτε κι αυτά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;