Γιώργος Καπουτζίδης: Αποστομωτικό σχόλιο κατά της ομοφοβίας - «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision 2022 έστειλε το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού, του σεξισμού και της ομοφοβίας με ένα καυστικά και αυτοσαρκαστικό σχόλιο.

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης, έκανε μία δήλωση που μας ξάφνιασε όλους και έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο ακομπλεξάριστος είναι και πως ξέρει να βάζει τους ανθρώπους στη θέση τους με ορθό λόγο και σωστή επιχειρηματολογία.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τελικού και, ενώ, ήταν η σειρά της Σουηδίας, μίας χώρας που όπως καταλάβαμε δεν ήταν από τις αγαπημένες του Γιώργου Καπουτζίδη, ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός είπε αρχικά:μίλησε ανοικτά για τον εαυτό του.

«Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό»

Καθώς, στον Β’ Ημιτελικό, όμως, είχε δείξει πως δεν του άρεσε το τραγούδι της Σουηδίας, ο Γιώρος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που έγινε μετά την ολοκλήρωση εκείνου του ημιτελικού. Ο δημοφιλής δημιουργός σχόλιασε:

«Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που έγινε ευρύτερα γνωστός με την σαρωτική επιτυχία της σειράς «Στο παρά πέντε», χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια τη δημοφιλία του για να ευαισθητοποιήσει το μεγάλο κοινό σε ζητήματα ρατσισμού και σεξισμού.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 1