Eurovision 2022: Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα - Τι προβλέπουν οι εταιρίες στοιχημάτων
Eurovision 2022: Οι εταιρείες στοιχημάτων προβλέπουν τη χώρα που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο αλλά και εκείνες που πολύ πιθανόν να βρεθούν στην πρώτη δεκάδα του φετινού διαγωνισμού.

Οι δύο ημιτελικοί του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2022 ολοκληρώθηκαν και οι 20 χώρες που θα εμφανιστούν μαζί με τις «Big Five» -Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία – στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (14/05) στο Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, έχουν ανακοινωθεί.

Λίγες ώρες πριν μάθουμε τον νικητή του φετινού διαγωνισμού, οι εταιρείες στοιχημάτων προβλέπουν τη χώρα που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, αλλά και εκείνες που πολύ πιθανόν να βρεθούν στην πρώτη δεκάδα.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά, λοιπόν, όπως αυτά καταγράφονται στον ιστότοπο Eurovision World, πρώτη και με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες 24 χώρες του διαγωνισμού, είναι η Ουκρανία και το συγκρότημα Kalush Orchestra με το τραγούδι «Stefania». Όπως ανέφερε ο frontman του ραπ γκρουπ, το κομμάτι είναι μια «ωδή» στις δυναμικές μητέρες και φυσικά, στη δική του.

Στη δεύτερη θέση, βλέπουμε το Ηνωμένο Βασίλειο που τα τελευταία χρόνια δεν συγκεντρώνει υψηλή βαθμολογία στον διαγωνισμό. Φετινός εκπρόσωπος της χώρας είναι ο σταρ του TikTok Σαμ Ράιντερ. Αμέσως μετά το Ηνωμένο Βασίλειο, έρχεται η Σουηδία που συμμετείχε στον δεύτερο ημιτελικό και απέσπασε θερμό χειροκρότημα. Εκπρόσωπος της χώρας είναι η 30χρονη Κορνέλια Τζέικομπς, η οποία εμφανίζεται στη σκηνή μόνη της. Τέταρτους στην κατάταξη, βλέπουμε τους Ιταλούς Μαχμούντ & Blanco στο τραγούδι «Brividi». Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μαχμούντ συμμετέχει στον διαγωνισμό, μετά το 2019 με το τραγούδι «Soldi». Την πεντάδα ολοκληρώνει η ισπανική συμμετοχή με το τραγούδι «SloMo». Στην έκτη θέση βρίσκεται η Πολωνία με τον Ochman και το «River».

Η ελληνική συμμετοχή με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die Together» βρίσκεται στην έβδομη θέση, σύμφωνα με τα στοιχήματα. Ακολουθούν οι Σερβία, Νορβηγία, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνει η Ολλανδία.

Στις τελευταίες θέσεις – την 22η, 23η, 24η και 25η – τα στοιχήματα τοποθετούν τις Βέλγιο, Λιθουανία, Γερμανία και Ρουμανία αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
 2