Never Have I Ever: Η τρίτη σεζόν έρχεται στο Netflix και ξέρουμε πότε [ΕΙΚΟΝΕΣ]
Το «Never Have I Ever» επιστρέφει στο Netflix - Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες της τρίτης σεζόν

Μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές, εφηβικές σειρές του Netflix είναι το «Never Have I Ever», το οποίο ετοιμάζεται να επιστρέφει για την τρίτη και προτελευταία σεζόν του. Το Netflix έχει ήδη ανανεώσει τη σειρά για τέταρτη σεζόν λέγοντας παράλληλα ότι αυτή θα είναι και η τελευταία σεζόν της σειράς.

Στη σειρά βλέπουμε την Ντέβι, μία Ινδοαμερικανή που μετά από μία τραυματική χρονιά θέλει απεγνωσμένα να γίνει δημοφιλής. Ωστόσο, φίλοι, οικογένεια και αισθηματικά τη δυσκόλεψαν με μία έμφαση στα αισθηματικά. Μετά από δύο σεζόν γεμάτες γέλιο και την Ντέβι να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε δύο αγόρια, τώρα σειρά έχει η τρίτη σεζόν.

Συγκεκριμένα, η τρίτη σεζόν του «Never Have I Ever» έρχεται στο Netflix στις 12 Αυγούστου και στο Twitter κυκλοφόρησαν ήδη οι πρώτες εικόνες. Μάλιστα, εκεί βλέπουμε -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- την Ντέβι χέρι-χέρι με τον Πάξτον, αν και δεν αποκλείεται να την διεκδικήσει ξανά ο Μπεν. Επιπλέον, στις εικόνες βλέπουμε πως η Ντέβι και η Ανίσα είναι πλέον φίλες. Επίσης, στη σειρά εισβάλλει ένα νέο πρόσωπο. Πρόκειται για έναν μαθητή ιδιωτικού σχολείου και έναν «newcomer», ο ρόλος του οποίου είναι ακόμη άγνωστος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
8'
28 - 24
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;