Εκατομμυριούχος:
O Γρηγόρης Αρναούτογλου το προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, ρωτώντας «πώς μπορεί να μοιάζει ο ινστρούχτορας και αν θα μπορούσε να έχει προβοσκίδα».

Εδώ και λίγες ημέρες το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος» έχει επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και το απόγευμα της Δευτέρας (10/5) είδαμε την πρώτη παίκτρια που έγινε viral και προκάλεσε κύμα σχολιασμού στο Twitter.

Γι’ αυτό ευθυνόταν τόσο η απάντησή της σε μια ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όσο και η γενικότερη δράση της στο παιχνίδι. Η Ευγενία κάθισε απέναντι από τον παρουσιαστή και πρόλαβε στις πρώτες τέσσερις ερωτήσεις να πάρει και τις τρεις βοήθειες, το τηλέφωνο, το 50-50 και τη βοήθεια του κοινού.

Η πρώτη ερώτηση μάλιστα ήταν αρκετά εύκολη. «Η πρώτη πόλη που μπήκε σε καραντίνα λόγω Covid19 ήταν η…», με τις πιθανές απαντήσεις που δόθηκαν να είναι «Α. Ουνάν Β. Ουχάν Γ. Ουτάν και Δ. Ουλάν». Κι όμως εδώ η παίκτρια χρειάστηκε τη βοήθεια του κοινού για να απαντήσει σωστά, με το Β βέβαια να παίρνει το 78% των απαντήσεων. Ένα 17% είπε την Ουνάν.

Η απάντηση, όμως, τη παίκτριας που πραγματικά τρέλανε το Twitter ήρθε στην ερώτηση για τα 500 ευρώ και το πρώτο μαξιλαράκι. Ο παρουσιαστής ρώτησε «Τι είναι ο Ινστρούχτορας;», με τις πιθανές απαντήσεις να είναι «Α. Καθοδηγητής Β. Θηλαστικό της Βόρειας Αμερικής Γ. Εργαλείο για το σκάφος Δ. Καλλωπιστικό φυτό». Η παίκτρια έχοντας σπαταλήσει νωρίτερα και τις τρεις βοήθειές της αποφάσισε να σταματήσει και να πάρει τα 400 ευρώ, ωστόσο στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε για το ποια απάντηση θα έδινε.

Εκείνη είπε ότι αποκλείει το Α και το Γ, θεωρώντας πως το σωστό είναι το «θηλαστικό». Έτσι ο παρουσιαστής το προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, ρωτώντας τη «πώς μπορεί να μοιάζει αυτό το ζώο και αν θα μπορούσε να έχει προβοσκίδα».

Τελικά, η απάντησή της ήταν λάθος, μιας και το σωστό είναι ο καθοδηγητής, με το Twitter να παίρνει φωτιά.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
  
 1