Ορέστης Τζιόβας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν αυταρχικός - Δεν υπήρχε καλή εικόνα για εκείνον»
Ο Ορέστης Τζιόβας για την υποκριτική, τις δυσκολίες, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός ηθοποιός, Ορέστης Τζιόβας, που αυτή την περίοδο συμμετέχει στην παράσταση «Επαρχία» στο θέατρο «Οδός Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε συνάντησε τον Ορέστη στις δύσκολες οικονομικά περιόδους που έχει περάσει, την πρόταση που δέχτηκε για την τηλεόραση, αλλά και τις κατηγορίες εις βάρος του γνωστού ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη.

Όσον αφορά την υποκριτική και τις περιόδους που δεν υπήρχαν δουλειές ο ηθοποιός δήλωσε:

«Φυσικά και υπήρχαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για δουλειά. Υπάρχει οικονομικός ανταγωνισμός, άνθρωποι που δέχονται δουλειές με λιγότερα χρήματα. Βγαίνουν συνεχώς νέοι ηθοποιοί. Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να τα παρατήσω, αλλά την αγαπάω αρκετά αυτή τη δουλειά».

«Όταν μένεις από χρήμα ξαφνικά, ψάχνεις και κάνεις κάτι άλλο. Έχω δουλέψει πολύ στην εστίαση και πριν 3 χρόνια δούλευα στην κουζίνα ενός μαγαζιού με φαγητό», πρόσθεσε αναφορικά με όσα έκανε την περίοδο που είχε κάποια δουλειά ως ηθοποιός.

Επιπλέον, ο Ορέστης Τζιόβας αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν «έπεσε» από τα σύννεφα, μόλις έμαθε για τις κατηγορίες εις βάρος του.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν αυταρχικός, για αυτά που κατηγορείται δεν είχα άμεση εικόνα αλλά δεν έπεσα και από τα σύννεφα. Δεν υπήρχε καλή εικόνα για εκείνον. Στη συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λιγνάδη υπήρχε αλαζονεία. Ήθελε να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει. Ήταν χειριστική η συμπεριφορά του», σχολίασε ο ίδιος για τους δύο γνωστούς ηθοποιούς που έχουν έρθει αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη μετά από καταγγελίες εναντίον τους στο πλαίσιο του κινήματος #MeToo.

Τέλος, αναφερόμενος γενικότερα στο θέμα του ελληνικού #MeTooο ηθοποιός δήλωσε:

«Σίγουρα υπάρχουν μεγάλοι ηθοποιοί που έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που δεν έχουν γίνει γνωστές και δεν έχουν καταγγελθεί».

Παράλληλα, ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε ότι προσφάτως ξεκίνησε ψυχοθεραπεία για να μιλάει και να μοιράζεται, ενώ αναφερόμενος σε τηλεοπτικές προτάσεις είπε:

«Δε μου έχει γίνει πρόταση για κάποιο σόου, θα με ενδιέφερε η παρουσίαση. Μού έχει γίνει πρόταση για να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο, μού ταιριάζει, είμαι αρκετά επικοινωνιακός, έχω χιούμορ πιστεύω θα μού ταίριαζε η αλληλεπίδραση με τον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;