Βασίλης Θανόπουλος:
Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Antivirus magazine, Bασίλης Θανόπουλος έκανε μία ανάρτηση σχετικά με το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή.

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Antivirus magazine, Bασίλης Θανόπουλος έκανε μία ανάρτηση σχετικά με τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, “Super Mummy.

Συγκεκριμένα ,όπως ο ίδιος αναφέρει, γράφει για εκείνη τη λέξη που έγινε «ταυτόσημη» των ομοφυλόφιλων, μέσα από τις εκπομπές του Μάρκου Σεφερλή και για τον λόγο που αυτό το είδος θεάματος δεν αποτελεί κωμωδία.

Βασίλης Θανόπουλος: Ολόκληρη η ανάρτησή του

«Όταν ήμουν στο σχολείο θυμάμαι τις περίεργες ματιές, τα γελάκια και τις κοροϊδίες που έτρωγα καθημερινά στην τάξη. Και ξέρετε ποια λέξη χρησιμοποιούσαν συχνά οι συμμαθητές, όταν αναφέρονταν σε εμένα; “Πισωγλέντης”. Μια σύνθετη λέξη που έγινε εξαιρετικά δημοφιλής μέσα από την κωμωδία που πραγμάτωνε ο κ. Σεφερλής στην τότε τηλεοπτική του καριέρα.

Μια λέξη που με ακολουθούσε τουλάχιστον για 3 χρόνια στο σχολείο και που έγινε το σύνθημα ενός επαναλαμβανόμενου εκφοβισμού, ξέρετε αυτού που οι γονείς αρκετά αθώα δικαιολογούν με ένα “έλα μωρέ, παιδιά είναι”.

Και εγώ παιδί μου ήμουν τότε. Αλλά ήμουν και πισωγλέντης επειδή ένας μεγάλος σκέφτηκε ότι θα έχει γέλιο να χρησιμοποιήσει τη λέξη αυτή για τους ομοφυλόφιλους. Αλλά και τι έγινε; Κωμωδία κάνουμε εξάλλου. Για να γελάσει ο κόσμος. Εγώ δεν γελούσα όμως. Και μαζί με εμένα φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι. Ο κ. Σεφερλής δεν επιτρέπει σε κανέναν “να πει στο παιδί του ότι ο πατέρας του είναι σκουπίδι”. Και πολύ καλά κάνει. Ο ίδιος όμως γιατί βοηθά στο να μεταχειρίζονται άλλα παιδιά ως σκουπίδια; Επειδή κάνει κωμωδία;».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1