Μεσολόγγι: Μαθητές του ΕΠΑΛ καταγγέλλουν αστυνομική βία (ΒΙΝΤΕΟ)
Μεσολόγγι: Αστυνομικοί χτύπησαν 17χρονο μαθητή,  επειδή διαμαρτυρήθηκε για το πρόστιμο που επιχείρησαν να επιβάλλουν σε νεαρό έξω από το σχολείο, ο οποίος είχε κάνει κάποια παράβαση με το δίκυκλο που οδηγούσε.

Με ένα άσχημο θέαμα βίας ήρθαν αντιμέτωπα ανήλικα παιδιά στο Μεσολόγγι. Συγκεκριμένα μαθητές του ΕΠΑΛ καταγγέλλουν πως συμμαθητής τους έπεσε θύμα σκληρής αστυνομικής βίας μπροστά στα μάτια τους, σε περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί.

Για αντίσταση κατά της αρχής προσήχθη στην αστυνομία ο 17χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες ο νεαρός παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος αντιστάθηκε αλλά και ότι δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς. Εξετάστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, ενώ εφόσον επιθυμεί ο ίδιος μπορεί να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που έρχονται από το εν λόγω σχολείο, αστυνομικοί χτύπησαν 17χρονο μαθητή,  επειδή διαμαρτυρήθηκε για το πρόστιμο που επιχείρησαν να επιβάλλουν σε νεαρό έξω από το σχολείο, ο οποίος είχε κάνει κάποια παράβαση με το δίκυκλο που οδηγούσε.

Όπως αναφέρουν μέχρι στιγμής οι πληροφορίες από την μαθητική κοινότητα, τις οποίες επικαλείται το aixmi-news.gr,  ο 17χρονος βγήκε έξω από την περίφραξη του σχολείου για να υποστηρίξει τον φίλο του. Εκεί πιθανώς έγινε κάποια έντονη συζήτηση με τους αστυνομικούς,  οι οποίοι τον ακινητοποίησαν στο περιπολικό και τον χτύπησαν.

Άλλοι μαθητές εκείνη την ώρα κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα την σκηνή. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς και στο σχολείο αυτή την ώρα συνεδριάζει ο Σύλλογος των καθηγητών.

Από την πλευρά της αστυνομίας δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση.

Σε βίντεο που κυκλοφορούν φαίνεται πάντως ο νεαρός να αντιστέκεται και οι αστυνομικοί να τον χτυπούν.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;