«Σασμός»: Ο Αργύρης Πανταζάρας μπαίνει στη σειρά και έχουμε το πρώτο τρέιλερ
Ο Αργύρης Πανταζάρας θα μπει στον «Σασμό» και ο χαρακτήρας του θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Η ελληνική σειρά του ALPHA, «Σασμός», έχει καταφέρει να γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν και έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό. Η πλοκή, οι χαρακτήρες και οι συνεχείς ανατροπές έχουν κάνει τους πάντες να ασχολούνται με τη νέα αυτή σειρά. Τώρα, θα δούμε την είσοδο ενός ακόμα χαρακτήρα, που θα τον υποδυθεί ένας γνωστός ηθοποιός!

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ για την είσοδο του Αργύρη Πανταζάρα στη σειρά. Ο νέος χαρακτήραςαναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες και να φέρει αναταράξεις. Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί τον νέο υπαστυνόμο που έρχεται στο Τμήμα. Ο Αργύρης Πανταζάρας θα υποδυθεί τον Γεράσιμο (Μάκη) Χριστογιάννη.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, ο ηθοποιός, που είναι τιμημένος με το Βραβείο Χορν, έχει σημαντική θητεία στο θέατρο και με τηλεοπτικές εμφανίσεις οι οποίες έχουν ξεχωρίσει μπαίνει στον «Σασμό» σε έναν ρόλο- κλειδί. Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε σκληρά καρύδια του υποκόσμου.

Είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σασμός Alpha TV (@sasmos_alphatv_official)

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;