Σκόπελος: Ταξίδεψε 5 ώρες κλεισμένη στην τουαλέτα πλοίου, επειδή είχε σκύλο!
Σκόπελος: Απαράδεκτη συμπεριφορά και με ζωοφοβικό μίσος.

Τριτοκοσμικές συνθήκες καταγγέλλει πως έζησε μία νεαρή γυναίκα, η οποία έπρεπε να ταξιδέψει από την Σκόπελο για τον Βόλο με το πλοίο της γραμμής.

Σύμφωνα με όσα η ίδια ισχυρίζεται, αναγκάστηκε να κάνει το ταξίδι πέντε ωρών από το νησί των Σποράδων προς την πρωτεύουσα της Μαγνησίας στην παγωμένη τουαλέτα, καθώς το Ε/Ο ΠΡΩΤΕΑΣ δεν διέθετε ελεύθερο κλουβί για τον μεγαλόσωμο σκύλο της.

Όταν η ίδια πρότεινε να καθίσει σε εσωτερικό χώρο με φίμωτρο στο ζώο και πετσέτα για τις τρίχες, το πλήρωμα αρνήθηκε και της έδειξε τον δρόμο της τουαλέτας. Η άτυχη γυναίκα, σήμερα δηλώνει άρρωστη από την ταλαιπωρία και το κρύο, καταγγέλοντας την έλλειψη υποδομών για τη μεταφορά κατοικίδιων ζώων, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το τοπικό site, thenewspaper.gr.

Για ακόμη μια φορά η αντιμετώπιση που έχουν τα πλάσματα που έχουν παραπάνω πόδια από 2 είναι απαράδεκτη, καθώς απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει ο απαιτούμενος σεβασμός σε γάτες, σκύλους και λοιπά ζώα, αφού η ζωή τους δεν υπολογίζεται εξίσου όπως των δίποδων πλασμάτων, δηλαδή των ανθρώπων.

Από τη συμπεριφορά της κοινωνίας, των υπηρεσιών και του κράτους προς τα ζώα φαίνεται η παιδεία, ο πολιτισμός, το ήθος και η κουλτούρα ενός κράτους, μιας πόλης, μιας κοινότητας και ούτω καθεξής.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;