Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Όλα τα σουρεάλ σκηνικά που «παίχτηκαν» live στην TV
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Τα πιο παρανοϊκά σκηνικά που είδαμε και οι πιο αστείες ατάκες που ακούστηκαν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση τις τελευταίες μέρες - με πολύ χιόνι στο background.

Τις τελευταίες ημέρες η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει “σαρώσει” τη χώρα προκαλώντας πολλά προβλήματα στην Αττική. Έτσι, όπως ήταν φυσικό πολλά κανάλια έσπευσαν να καλύψουν την κακοκαιρία βγαίνοντας στους δρόμους, προκειμένου να μιλήσουν σε κόσμο που έχει αποκλειστεί κατά κύριο λόγο στην Αττική Οδό για πολλές ώρες.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι, αρκετοί από τους αποκλεισμένους – και όλα τα δίκια με το μέρος τους – δεν ήταν και πολύ ψύχραιμοι, με αποτέλεσμα να προκύψουν ορισμένες ατάκες «φωτιά», σε πανελλήνια, live τηλεοπτική μετάδοση. Φυσικά, ίσως η πιο επική ΑΤΑΚΑΡΑ των ημερών ειπώθηκε όταν δημοσιογράφοι πλησίασαν έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να βάλει αλυσίδες στο αμάξι του.

Εκείνος, απάντησε on air «Όμορφα είναι εδώ, ρίχνει και χιονάκι, άντε όμως να φεύγουμε… δικό σας το υπόλοιπο». Και μπορεί οι περισσότεροι να “πιάσαμε” το λογοπαίγνιο του αγανακτισμένου κυρίου, αλλά οι δημοσιογράφοι μάλλον δεν το κατάλαβαν ρωτώντας τον αν είναι μαντινάδα και αν… είναι από την Κρήτη.

Ο ίδιος απάντησε «Όχι. Είναι της μόδας τώρα τελευταία» και έγινε αμέσως viral.

Ακόμη ένα σκηνικό που πραγματικά είναι άξιο απορίας είναι το γεγονός παρότι η μισή Αττική είχε αποκλειστεί και δεν είχε ρεύμα, κάποιοι διαρρήκτες «μπούκαραν» σε κοσμηματοπωλείο και το άδειασαν αφήνοντας τους πάντες άναυδους για το πώς αρχικά κατάφεραν να… προσεγγίσουν το σημείο εν μέσω κακοκαιρίας!

Ένα ακόμη ομολογουμένως τρελό σκηνικό ήταν όταν ένας ρεπόρτερ πλησίασε έναν άνθρωπο που διατελούσε χρέη τροχονόμου και τον ρώτησε πού δουλεύει. Η απάντηση που πήρε είναι ότι ο άνθρωπος είναι… διανομέας! Ε, δεν το λες και κάτι απλό και καθημερινό!

Όλα αυτά, ωστόσο, αποτελούν ΜΟΝΟ μερικά από τα περίεργα σκηνικά που προβλήθηκαν αυτές τις ημέρες στις τηλεοράσεις μας. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το top 10 των καλύτερων σκηνικών που “παίχτηκαν” στην τηλεόραση εν μέσω της κακοκαιρίας!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;