Κάτω Πατήσια: Συνελήφθη ιερέας για βιασμό ανήλικης - Κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων
Κάτω Πατήσια: Σοκάρει η υπόθεση βιασμού ανήλικη κοπέλας από ιερέα. Ο σάτυρος ρασοφόρος οδηγείται στον ανακριτή.

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση με τη σύλληψη ενός ιερέας στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και πορνογραφία ανηλίκων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Πέμπτης (20/1) άνδρες της Ασφάλειας και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πέρασε χειροπέδες σε 37χρονο ιερέα, ο οποίος φέρεται να βίασε κατ’ εξακολούθηση μια ανήλικη κοπέλα. Συγκεκριμένα από το 2019 και για 5 μήνες σε χώρους της εκκλησίας. Το κορίτσι σήμερα είναι 16 στα 17.

Στην κατοχή του ιερέα βρέθηκε πορνογραφικό ανηλίκων και του θύματός του, το οποίο μίλησε στους γονείς του, οι οποίοι έκαναν την καταγγελία. Ο ιερέας βρήκε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το θύμα του, καθώς το κορίτσι πήγαινε στο κατηχητικό, το οποίο και σταμάτησε 5 μήνες μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα ανηλίκων ερευνούσε την υπόθεση τις τελευταίες δέκα ημέρες έπειτα από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του παιδιού.

Ο ιερέας, μάλιστα, είναι πατέρας τριών παιδιών!

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1