Survivor 5: Αυτά είναι τα ποσοστά της χθεσινής ψηφοφορίας
"Survivor 5": Τα ποσοστά της χθεσινής ψηφοφορίας μας δείχνουν ότι έχουμε ήδη ένα μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι.

Μια ακόμα αποχώρηση παρακολουθήν στο επεισόδιο της Τετάρτης (19/1) στο Survivor 5 οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να μπουν νέοι παίκτες.

Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Βαλάντης, με τους συμπαίκτες του αλλά και μεγάλη μερίδα τηλεθεατών να χαίρονται ιδιαίτερα, λόγω της συμπεριφοράς που είχε στο παιχνίδι.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μια επεισοδιακή αποχώρηση, αφού πέταξε στη φωτιά την μπαντάνα της ομάδας του, κάτι που σχολίασαν έντονα και οι χρήστες του Twitter.

Νωρίτερα, στο χθεσινό επεισόδιο, ο Βαλάντης είχε υποστηρίξει πως είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής παίκτης στο Survivor 5 και πως οι συμπαίκτες του έκαναν λάθος που θεώρησαν πως μπορούν να τον διώξουν.

Υπενθυμίζεται πως οι Διάσημοι είχαν ψηφίσει στρατηγικά στα συμβούλια του νησιού, βγάζοντας στον “τάκο” τον Γιωρίκα Πηλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη, ελπίζοντας πως έτσι θα στείλουν εκτός Survivor 5 τον Βαλάντη.

Τελικά η τακτική τους ήταν σωστή, ενώ στα ποσοστά από την ψηφοφορία του κοινού που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή ” Το Πρωινό” φαίνεται πως ο τραγουδιστής είχε τις λιγότερους θετικές ψήφους.

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, ο Βαλάντης συγκέντρωσε ποσοστό 6,1%, ο Θανάσης Βισκαδουράκης 8,9% και ο Γιωρίκας Πιλίδης 85%, νούμερο που απέχει πολύ από των δύο προηγούμενων.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1