Κατερίνα Μονογυιού: Η παράκληση για τον αδερφό της
Παράκληση προς όλους, να σεβαστούν τον πόνο της οικογένειας, έκανε η βουλευτής Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού.

Παράκληση προς όλους, συγγενείς, φίλους, όσο και μέσα ενημέρωσης, να σεβαστούν τον πόνο, τη θλίψη και την επιθυμία της οικογένειας να τελεστεί η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, απευθύνει η αδελφή του και βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.

Στην πρώτη της δημόσια ανάρτηση μετά το τροχαίο στη Βούλα που έκοψε το νήμα της ζωής του αδελφού της, επισημαίνει ότι η οικογένεια επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά, και σεβόμενη τα ισχύοντα μέτρα για την πανδημία.

Παράλληλα, αντί στεφάνου η οικογένεια απευθύνει παράκληση να γίνει δωρεά στο γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού πρόκειται να λάβει χώρα την Τρίτη (16/1) στη γενέτειρά του, Μύκονο.

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ» αναφέρει η Κατερίνα Μονογυιού σε ανάρτησή της στο Facebook.

Και προσθέτει:

«Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην
Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050».

«Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας» αναφέρει στο τέλος της ανάρτησής της.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;