Δέκα ταινίες μυστηρίου που θα
Ταινίες μυστηρίου για να σού κρατήσουν παρέα απόψε το βράδυ!

Ακόμη μία Τρίτη είναι εδώ, αλλά αφενός τα μαγαζιά κλείνουν στις 12 λόγω των περιοριστικών μέτρων και αφετέρου ίσως να μην θέλεις να βγεις έξω, αφού η κακοκαιρία Διομήδης ακόμη μαίνεται. Έτσι, ίσως προβληματίζεσια ως προς το τι μπορείς να κάνεις μέσα στο σπίτι. Οι επιλογές φυσικά είναι αρκετές και μία από αυτές είναι το να παρακολουθήσεις μία ταινία είτε στο Netflix είτε κάπου αλλού.

Άλλωστε, το Netflix είναι μία πλατφόρμα που προσφέρει πληθώρα επιλογών τόσο από ταινίες όσο και από σειρές. Κάποιες είναι ανάλαφρες και ρομαντικές, κάποιες κοινωνικές, ενώ κάποιες μπορούν κυριολεκτικά να παίξουν με το μυαλό και την ψυχολογία σου. Αν πάλι δε βρεις κάτι εκεί, μπορείς να ψάξεις κάπου αλλού αφού οι επιλογές είναι αρκετές.

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 10 εξαιρετικές ταινίες μυστηρίου που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου από την αρχή μέχρι το τέλος!

1. The Crimson Rivers

Υπόθεση:  Ο έμπειρος αστυνόμος Πιέρ Νιμάν πρέπει να διαλευκάνει μια σειρά στυγερών εγκλημάτων σε μια απομακρυσμένη πανεπιστημιακή κοινότητα, ενώ ο νεαρός Μαξ Κερκεριάν να διερευνήσει τη βεβήλωση του τάφου μιας κοπέλας. Σύντομα, αποκαλύπτεται ότι οι δύο υποθέσεις συγκλίνουν μεταξύ τους και οι δύο αστυνόμοι ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε κάτι το τρομακτικά μακάβριο.

2. Η Συνέντευξη

Υπόθεση: Όταν ένας άντρας που μοιάζει να τα έχει χάσει όλα, ανακρίνεται από την αστυνομία, ξεκινάει ένα παιχνίδι γάτας – ποντικού με αυτόν και έναν ντετέκτιβ. Ποιος θα κερδίσει στο τέλος;

3. Αναγέννηση

Υπόθεση: Ο χαμένος φίλος του Ζακ στέλνει τον οικογενειάρχη Κάιλ σε ένα σεμινάριο Αναγέννησης. Εκεί, ο Κάιλ θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα ψυχολογικό λαβύρινθο αποπλάνησης και βίας.

4. Insomnia

Υπόθεση:  Στην παγωµένη Αλάσκα, ο ήλιος του µεσονυχτίου καθοδηγεί τους ντετέκτιβ Γουίλ Nτόρµερ και Χαπ Έκχαρτ στην αναζήτηση ενός ιδιόρρυθμου δολοφόνου, παρά την παρελκυστική τακτική της τοπικής αστυνομίας. Mε τη συνδροµή της ανερχόµενης ντετέκτιβ Ελι Μπερ, θα στήσουν παγίδα στον δολοφόνο, η οποία όµως θα αποβεί µοιραία για τον Έκχαρτ µε την τραγική ευθύνη του Ντόρµερ. Η ζωή του Ντόρµερ θα γίνει µια ψυχοπαρανοϊκή κατάβαση στα άδυτα της συνείδησής του, µέσα σε ένα νοσηρό λευκό τοπίο αγρύπνιας και ενοχής. Τα χειρότερα όµως αρχίζουν όταν ο δολοφόνος Γουόλτερ Φιντς, ως µοναδικός αυτόπτης µάρτυρας, τον εκβιάζει ανοιχτά διεκδικώντας αµοιβαίο «κουκούλωµα» των υποθέσεων και µπλέκοντας τον σε ένα ύπουλο δίχτυ χειραγώγησης.

5. Lavender

Υπόθεση:  Μετά από την ανακάλυψη παλιών καταγμάτων στο κρανίο της, η ζωή μίας φωτογράφου που αναρρώνει από αμνησία γίνεται πιο περίπλοκη, αφού στοιχειώνεται από ένα μοχθηρό μυστικό, το οποίο κουβαλάει από την παιδική της ηλικία.

6. Η διχασμένη καρδιά του Μπάστερ

Υπόθεση: Προσπαθώντας να διαφύγει από την αστυνομία, ένας προβληματικός τύπος θυμάται τα μυστήρια γεγονότα και τον παράξενο περιπλανώμενο, τα οποία ενέπνευσαν τη μεταμόρφωσή του.

7. The Bone Collector

Υπόθεση:  Ο Λίνκολν Ράιμ, ίσως ο καλύτερος αστυνομικός ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης , μένει ανάπηρος από τραυματισμό εν ώρα υπηρεσίας. Χωρίς να μπορεί να κινήσει πλέον τα άκρα του , χάνει σιγά σιγά την θέληση του για τη ζωή. Η Αμίλια Ντονάχι , μια νεαρή αστυνομικός που καλείται να ελέγξει μια ερημική περιοχή ύστερα από καταγγελία πολίτη , ανακαλύπτει το ακρωτηριασμένο πτώμα ενός άντρα. Η Αμίλια θα ζητήσει την βοήθεια του Λινκολν για την εξιχνίαση του εγκλήματος και θα αρχίσει μια ιδιαίτερη συνεργασία.

8. Στον πυθμένα του κόσμου

Υπόθεση: Καθώς ταξιδεύουν στο Los Angeles με σκοπό να κάνουν μία νέα αρχή, ο Άλεξ και η Σκάρλετ κάνουν μια στάση σε μία βαρετή πόλη στα νοτιοδυτικά. Εκεί όμως χάνουν την αίσθηση της πραγματικότητας και τα προβλήματα αρχίζουν…

9. Gone Girl

Υπόθεση: Την πέμπτη επέτειο του γάμου τους, ο Νικ Ντιούν δηλώνει στην αστυνομία ότι η γυναίκα του, Έιμι έχει εξαφανιστεί. Υπό την πίεση των αστυνομικών αρχών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το πορτραίτο του Νικ ως ευτυχισμένου άντρα αρχίζει να καταρρέει. Σύντομα τα ψέματα του, οι απάτες του και η παράξενη συμπεριφορά του, κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται μήπως ο Νικ Ντιούν είναι αυτός που σκότωσε τη γυναίκα του;

10. Shutter Island

Υπόθεση: Καλοκαίρι 1954. Ο Αμερικανός αστυνόμος Τέντι Ντάνιελς κι ο νέος συνεργάτης του, ο Τσακ φτάνουν σ’ ένα νησί κάπου στα ανοιχτά της Αμερικής, όπου βρίσκεται το Άσκλιφ, το ψυχιατρικό νοσοκομείο για ψυχασθενείς εγκληματίες, για να διεξάγουν έρευνα για μια ασθενή που φαίνεται να δραπέτευσε μυστηριωδώς. Όταν ξαφνικά ξεσπάει μια καταιγίδα, ο Ντάνιελς βρίσκεται αποκλεισμένος εκεί και η διακριτική γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα δυσδιάκριτη. Στο νοσοκομείο Άσκλιφ, τίποτα δεν είναι τελικά όπως φαίνεται και ο Ντάνιελς βρίσκεται έρμαιο σε “απάνθρωπες”, ριζοσπαστικές θεραπείες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πειράματα με φάρμακα, βάρβαρες χειρουργικές επεμβάσεις και πλύσεις εγκεφάλου… Όσο περισσότερο πλησιάζει στην αλήθεια, τόσο πιο θολή γίνεται αυτή, και τόσο περισσότερο αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να μη φύγει ποτέ από εκεί… Τουλάχιστον όχι σώος, γιατί κάποιος εκεί μοιάζει να προσπαθεί να τον τρελάνει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 3 
 0 
 2