Νικολέττα Βλαβιανού για Χαϊκάλη:  «Μίλησα πριν τρεις μήνες μαζί του, ένιωθε προδομένος»
Στον καναπέ του "Στούντιο 4" βρέθηκε η Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία μίλησε για όσα τής είχε πει ο Παύλος Χαϊκάλης σε επικοινωνία που είχαν.

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” βρέθηκε η ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία μίλησε για όσα τής είχε πει ο Παύλος Χαϊκάλης σε επικοινωνία που είχαν, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

«Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ όσα γίνονται αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δικαιούται ο κάθε άνθρωπος να συνεχίζει τη ζωή του. Δεν έχουν πάει στον Εισαγγελέα οι υποθέσεις αυτές. Προσπάθησε να το φτιάξει πάλι και δεν του βγήκε; Δεν το έχω καταλάβει.

Έχουμε να μιλήσουμε κανένα τρίμηνο. Ένιωθε πολύ προδωμένος από κάποιους ανθρώπους, όχι από εμένα. Ένιωθε αδικημένος και σε αυτό έχουν κι ένα δίκιο κι ο Γιώργος Κιμούλης κι ο Παύλος… Δεν μπορούν να μπούνε όλα στο ίδιο τσουβάλι» δήλωσε η Νικολέτα Βλαβιανού.

Και συμπλήρωσε:

«Ήταν μια έκρηξη αυτό το πράγμα. Ποιος το περίμενε. Ο Παύλος εμένα μού φέρθηκε πάρα πολύ ωραία σαν άνθρωπος και δεν το έχω ζήσει αυτό. Είναι σαν ένας φίλος σου που λες τι έγινε τώρα εδώ. Πώς συνέβη τώρα αυτό;».


Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1